Gündem Hayatımın Aşkı 4. bölüm fragmanında Gökçe'den büyük gaf!

Hayatımın Aşkı 4. bölüm fragmanında Gökçe'den büyük gaf!

31.05.2016 - 12:14 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranlarının çiçeği burnunda dizisi Hayatımın Aşkı yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecan dolu geçen 3.bölümden sonra bomba gibi bir fragmanla izleyici ile buluşan Hayatımın Aşkı yine izleyenleri güldürmeye devam edecek. İşte merakla beklenen Hayatımın Aşkı 4. bölüm fragmanı ve detaylar...

Hayatımın Aşkı 4. bölüm fragmanında Gökçeden büyük gaf

Başrollerinde Hande Doğandemir ve Serkan Çayoğlu'nun rol aldığı Hayatımın Aşkı yoluna dolu dizgin devam ediyor. Yapımcılığını Şebnem Aşkın'ın yaptığı Hayatımın Aşkı 3. son bölüm ile ekrana geldi. Fragmanı yayınlanan 4. bölümde Gökçe, Demir ile arasına girmesi muhtemel gelin adayını saf dışı edebilecek mi? Hayatımın Aşkı yeni bölümüyle Pazar 20.00'de Kanal D'de!

Haberin Devamı

HAYATIMIN AŞKI 3. BÖLÜM ÖZETİ

Gökçe, hayatının aşkı Demir’e kavuşmak yine planlar yapar. Demir’in kendisine koşarak geleceğinden ve mutlu bir geleceğe adım atacaklarından çok emindir ancak yine şansı yaver gitmez ve Gökçe’nin ağabeyi Bartu çıkagelir.

Bartu iki yıl süren ve bir türlü bitmeyen askerliğinden sonra yeniden ailesiyle olmaktan mutludur ancak ailesi için aynı şey söylenemez. Çünkü Bartu girdiği her yerde düzeni bozan ve mutlaka bela getiren bir adamdır.

Gökçe kendi başına bile yeterince sorun çıkarıyorken, bir de Bartu’nun işleri karıştırması Gökçe’yi yine hayatının aşkından uzaklaştırır.

HAYATIMIN AŞKI 4. BÖLÜM FRAGMANI

HAYATIMIN AŞKI HİKAYE

Gökçe, Ajans 237 Reklam ajansında çalışan hiç evlenmemiş bir kızdır. Bütün arkadaşları evlenmiş ya da evlenecek olan Gökçe’nin bu durum artık canına tak etmiştir. Uçarı kaçarı yoktur. Kendisine bir sevgili yapacaktır ve o adamda Ajans 237’nin sahibi Demir olacaktır. Demir’e giden yolda, Gökçe’nin müttefiki Kaan’dır. Hayatının aşkını bulmak için çıkılan bu zor yolda Gökçe, Demir ve Kaan hiç tahmin etmedikleri maceralar yaşayacaklardır.

Haberin Devamı

OYUNCULAR

Hande Doğandemir ( Gökçe ), Serkan Çayoğlu ( Demir ), Berk Hakman (Kaan), Zeynep Eronat ( Rezzan ), Zafer Algöz ( Hikmet ), Sadi Celil Cengiz ( Bartu ), Avni Yalçın ( Hulusi ), Ayşegül İşsever ( Nesrin ), Deniz Barut ( Eylem ), Seda Türkmen ( Sema ), Murat Parasayar ( Rahmi ), İlay Erkök ( Sezen ) , Gizem Terzi ( Nilay ) ve Yonca Evcimik ( Yonca Evcimik )