Kültür Sanat Hayko Cepkin son albümü ile yine çok konuşulacak!

Hayko Cepkin son albümü ile yine çok konuşulacak!

12.11.2012 - 12:40 | Son Güncellenme:

Hayko Cepkin’in son albümünün lansman partisi bugün canlı yayınla fizy.com’da müzikseverlerle buluşacak.

Hayko Cepkin son albümü ile yine çok konuşulacak

Hayko Cepkin’in son albümünün lansman partisi bugün canlı yayınla fizy.com’da müzikseverlerle buluşacak ve 4 gün boyunca Hayko Cepkin'in "Aşkın Izdırabını " albümü fizy.com’da dinlenebilecek!

Haberin Devamı

Yapmış olduğu albümler , sahneye taşıdığı hikayeler , Türkiye’de hiç görülmemiş, sahne performansları şarkı sözlerindeki derinlik ile Hayko Cepkin ilk albümünden beri, her zaman kendisinden söz ettirdi ve yine konuşulacak!

Her albümünde farklı bir konuya değinen Hayko Cepkin’in “aşk” temasına yer verdiği yeni albümü “Aşkın Izdırabını...”, 6 ay süren yoğun stüdyo çalışmalarının sonucu ortaya çıktı.

Sanatçı, “Aşkın Izdırabını...” isimli albümünü şu şekilde anlatıyor; şarkılarımın hepsinin teması aşk, fakat bilindik şekilde değil, her şarkı, insanoğlunun zamanla türettiği duygusal ve psikiyatrik rahatsızlıklarının çevresinde dolanıyor. Şarkıların adları da bu sebeple ya rahatsızlıkların toplumdaki bilinen adlarından ya da o tanımlamalara en yakın hallerinden yola çıkılarak konmuştur. Bu albümde diğer albümlerde hissedilen gotik etki yerine daha endüstriyel, daha elektronik bir etki kullanılmıştır.