Ege Hem attı hem atıldı!

Hem attı hem atıldı!

22.02.2018 - 02:04 | Son Güncellenme:

Altınordu, deplasmanda son sıradaki Gaziantepspor’a konuk oldu. 21. dakikada kırmızı lacivertlileri öne geçiren golü atan stoper Uğur Arslan Kuru, 35. dakikada kırmızı kart gördü ve penaltıya sebep oldu. Gole dönüşmeyen penaltı sonucunda İzmir ekibi tek gollük galibiyetle derin bir nefes aldı

Hem attı hem atıldı

Spor Toto 1. Lig’de son sıradaki Gaziantepspor’u deplasmanda 1-0 yenen Altınordu, zor da olsa 3 puanı hanesine yazdırarak derin bir nefes aldı. Takımını 21. dakikada öne geçiren stoper Uğur, 2010-2011 sezonunda 3. Lig’de şampiyonluk sevinci yaşadığı takımı Altınordu’ya 2015 yılında tekrar dönüp, “Yeni sezona yepyeni hedeflerle başlayacağım” demişti. Bu sezon 18 maçta forma giyen genç stoper Gaziantepspor karşılaşmasının 21. dakikasında golle buluşarak takımını öne geçirdi. Ancak karşılaşmanın 35. dakikasında rakibine dirsek atarak kırmızı kart gören Uğur Arslan takımını 10 kişi bıraktı ve penaltıya sebep oldu. Rakibin penaltıyı kaçırmasıyla rahatlayanİzmir ekibi, Play Off yarışında bir virajı daha atlatmanın sevincini yaşadı. Uğur’un kırmızı kart görmesi nedeniyle sıkıntı yaşadıklarını dile getiren Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, rakibi tebrik etti.

Haberin Devamı

‘Savunma ağırlıklı oynadık’

Gaziantepspor’un son sırada bulunmasının maçı kolay gibi gösterdiğini ancak zor bir maça çıktıklarını belirten Eroğlu, “Oyuna istediğimiz gibi başlayamadık. Kırmızı kart ve penaltının olması bizi olumsuz etkiledi. Bu nedenle savunma ağırlıklı oynadık. Rakibimiz bizi zorlasa da pozisyon vermedik. Üretken bir oyun oynadık ancak pozisyon bulamadık. Bu şekilde kazandığımız maçlarla seriyi sürdürmek istiyoruz” dedi.