Teknoloji Huawei’nin 10 Ekim Günü Düzenleyeceği Etkinliği Bekleyin!

Huawei’nin 10 Ekim Günü Düzenleyeceği Etkinliği Bekleyin!

08.10.2015 - 10:27 | Son Güncellenme:

Ürettiği akıllı telefonlar ile birlikte son zamanlarda dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Huawei, yeni bir etkinlik için kolları sıvadı. İşte detaylar... Sıradaki Huawei etkinliği için tarih belirlendi. Tam olarak burada hangi...

Huawei’nin 10 Ekim Günü Düzenleyeceği Etkinliği Bekleyin

Ürettiği akıllı telefonlar ile birlikte son zamanlarda dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Huawei, yeni bir etkinlik için kolları sıvadı. İşte detaylar... Sıradaki Huawei etkinliği için tarih belirlendi. Tam olarak burada hangi ürünlerin duyurulacağı ya da ne gibi şeylerin yaşanacağı bilinmiyor. Ancak kesinleşen şu ki Huawei, 10 Ekim'de önemli bir medya etkinliğine imza atacak. Beklentiler de yok değil. Zira bu esnada Huawei tarafından geliştirilen yeni akıllı telefon ya da telefonların duyurulması ön görülüyor. Tabi bunun yanında sürpriz gelişmeler de yaşanabilir. Gelelim en güçlü iddiaya.

Haberin Devamı

Bir süredir Honor 5X üzerinde çalıştığı söylenen ve hatta TENAA'da görüntülenen model, 10 Ekim'deki etkinlik çerçevesinde gözler önüne serilebilir. Ardı arkası kesilmeyen iddialar ile gündem konusu olan Honor 5X, firmanın en yeni amiral gemi modeli olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. 5 inç büyüklüğünde HD ekran ile gelen Huawei Honor 5X, MediaTek işlemci ile çalışacak. 2 GB RAM'in bulunduğu telefonda tam 4000 mAh gücünde bir batarya da kendisine yer bulmuş vaziyette olacak. Bu batarya ile uzun bir kullanım süresi sunması beklenen modelin 16 GB hafıza ile gelmesi ve 150 dolar civarında bir etiket fiyatına sahip olması bekleniyor.