Teknoloji Huawei cihazlarına da performans artırıcı GPU Turbo yazılım geliyor

Huawei cihazlarına da performans artırıcı GPU Turbo yazılım geliyor

14.06.2018 - 09:42 | Son Güncellenme:

Huawei’nin alt markası Honor, akıllı telefonlarında performansı artırmak için GPU Turbo adlı yeni yazılımını duyurdu. GPU Turbo, oyun deneyimlerinizi %60’a varan bir oranla iyileştirecek.

Huawei cihazlarına da performans artırıcı GPU Turbo yazılım geliyor

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Honor, akıllı telefonlarında performansı artırmak için GPU Turbo adlı yeni yazılımını duyurdu. Huawei, akıllı telefonlarının da yazılımı alacağını doğruladı.

GPU Turbo, cihazın performansını% 60'a varan oranda artırarak, genel oyun deneyimini en üst düzeye çıkaracak şekilde GPU'yu değiştiriyor. Cihazlar, yazılım sayesinde belirli amiral gemisi cihazlarını kıyaslayan sitelerde daha iyi performans gösterebilir. Şu anda, yazılımın yalnızca geleneksel Android oyunlarıyla çalıştığına işaret ediliyor. Ancak hem AR hem de VR oyununu destekleyecek bir güncellemenin de yolda olduğu doğrulandı.

Hangi akıllı telefonlar güncellemeyi alacağı derseniz, Honor aygıtlarının dışında, Huawei geçtiğimiz yılki Mate 10 ve Mate 10 Pro'nun bu ayın sonuna kadar bu özelliği alacağını doğruladı. Bu, daha sonra gelecek P20 serisi, Mate RS Porsche Design, Nova 2S ve MediaPad M5 tabletlerine de gelecek. Yazılıma Nova 3e, 8 Plus, 7S ve Mate 10 Lite Ağustos'ta; Mate 9 Eylül'de; P10 ve Mate 8 Ekim'de sahip olacak.