Teknoloji Hulu’dan Yeni TV Servisi

Hulu’dan Yeni TV Servisi

02.05.2016 - 14:41 | Son Güncellenme:

Özellikle ABD’de büyük bir kullanıcı kitlesine hitap etmekte olan Hulu, iddialara göre internet altyapısı üzerinde çalışan yeni bir TV servisi geliştiriyor…

Hulu’dan Yeni TV Servisi

Kısa sürede başarıyı kucaklayan Hulu, bilindiği üzere ABD sınırları içerisinde kullanılabilen faydalı servislerden biri. Birçok dizi ve film gibi içeriği izleme imkanı sunan platform, oyun konsollarına ve akıllı televizyonlara dahil olarak kullanıcı kitlesini daha da genişletmiş durumda. Milyonlarca kişinin üye olduğu servisin şimdilerde ise yeni bir hizmet üzerinde çalıştığı iddia ediliyor. Zira belirtilenlere göre internet TV hizmeti adına çalışmalara başlayan geliştirici ekip, ABD’nin yayın kuruluşları ile anlaşmaya vardı bile.

Haberin Devamı

Belirtilen bilgilere göre ABC, Fox, ESPN, FX ve Disney Channel kanalları, şu sıralar Hulu platformu içerisinde bulunan içeriklerin ana kaynakları olarak görülebilir. Anlaşma içerisinde olan firmalar, bununla beraber hayata geçecek olan yeni internet TV servisi ile daha gelişmiş bir iş birliği içerisine girecekler. Zira daha fazla içerik ile beraber gelecek olan yeni hizmet, bununla birlikte daha fazla anlaşmanın da yapılmasına ön ayak olacak.

Şimdilik resmi olarak yapılmış bir duyuru bulunmuyor. Bu nedenle bahsi geçen bilgilere iddia gözüyle bakmamız gerekmekte. Netflix ile farklı bir rekabet içerisinde olan Hulu cephesinden konuyla ilgili yeni bir açıklama gelir ise aktarmış olacağız, bizi takip etmeye devam edin.