Gündem Hülya Sancaklı yoğun bakımda

Hülya Sancaklı yoğun bakımda

16.01.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

İntihar girişiminde bulunan MHP Kocaeli milletvekili Saffet Sancaklı’nın eşi Hülya Sancaklı’nın yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor. Doktorlar, Sancaklı’nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu açıkladı.

Hülya Sancaklı yoğun bakımda

Hülya Sancaklı’nın tedavi gördüğü özel hastaneden ise yazılı bir açıklama yapıldı. Açıklamada, “Ateşli silah yaralanması nedeniyle hastanemize getirilen Hülya Sancaklı ameliyat sonrası cerrahi yoğun bakım servisine alındı. Sayın Sancaklı’nın sağlık durumu ciddiyetini korumaktadır” denildi. Medicana International İstanbul Hastanesi Beyin Sinir Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Hidayet Akdemir de yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Ameliyatta gerekli kanamalar durduruldu. Beyni koruyucu önlemler alındı. Hasta geldiğinde vital işaretleri düşüktü. Ameliyat bitti, yoğun bakıma alındı. Bundan sonra yoğun bakımda tıbbi tedavisi beyindeki basıncı düşürmek için devam edecek.”

Öte yandan, Başbakan Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile çok sayıda bakan ve milletvekilinin hastaneyi arayarak Sancaklı’nın durumu hakkında bilgi aldığı öğrenildi.