Gündem İçerde 27. bölümden ilk sahnede Sarp vuruldu mu?

İçerde 27. bölümden ilk sahnede Sarp vuruldu mu?

21.03.2017 - 10:08 | Son Güncellenme:

Show TV ekranında yayınlanan İçerde dizisi Pazartesi akşamları ekranlara geliyor. Reyting rekorları kıran İçerde dizisinin 27. bölümünden ilk sahne yayınlandı. Sarp'ın vurulduğunu ve durumunun ağır olduğunu duyan Melek gözyaşlarına boğuldu. Peki İçerde'nin yeni bölümünde Sarp iyileşecek mi?

İçerde 27. bölümden ilk sahnede Sarp vuruldu mu

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler'in yer aldığı Show TV'nin fenomen dizisi "İçerde"nin dün akşam ekrana gelen bölümünde Celal ve Kudret'in kapışması izleyenleri ekrana kilitledi. Kudret Sönmez Tek'i diri diri mezara gömen Celal, yeni bölümde bambaşka olayların içerisinde yer alıyor. Yeşim'in yanında Melek varken telefonla konuştuğu sahnede Melek'e "Sarp'ı vurmuşlar, hastanedeymiş, ağır yaralanmış" dediği anlar izleyenlerde merak uyandırdı. İşte İçerde 27. bölümden ilk sahne ve son bölümde yaşananlar...

İÇERDE 27. YENİ BÖLÜMDEN İLK SAHNE HEYECANI DORUĞA TAŞIDI!

İçerde dizisinin önümüzdeki hafta yayınlanacak yeni bölümünden ilk sahne heyecanı doruğa taşıdı. Ekrana gelen sahnede Kudret Sönmez Tek'i bitirme konusunda büyük bir çaba sarf eden genç polisin vurulma haberi, Yeşim'e gelen telefondan öğrenilmiştir. Haberin alındığı an Yeşim'in yanında olan Melek, bir anda göz yaşlarına boğulmuştur. Her dakikası soluk soluğa izlenen İçerde’nin yeni bölümü 27 Mart Pazartesi günü saat 20.00’da Show TV’de ekrana gelecek.



İÇERDE DİZİSİNDE NELER OLUYOR?

İçerde'nin yayınlandığı ilk bölümden bu yana Sarp'ın annesi Füsun'un gözyaşları ekran başındaki milyonları derinden etkiliyor. Polis Akademisi'nden mezun olacağı gün oğlunun atıldığını öğrenen Füsun, Sarp'ın Celal'in yanında çalışmaya başlamasıyla büyük bir yıkım yaşamıştı.

Annesine hala polis olduğunu ve amacı kayıp olan kardeşi Umut'u bulmak olduğunu anlatamayan Sarp'ın da içine düştüğü ve susmak zorunda kaldığı anlar izleyicinin unutamadığı sahneler arasında yer aldı.

KUDRET CANLI CANLI TABUTTA!

Dizinin yayınlanan son bölümünde Celal ve Kudret'in kapışmasının çok sert geçti. Celal'in, Kudret'i canlı canlı tabuta koyarak, gömmesi izleyenleri şoke etti.

İÇERDE SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ