Gündem İkisi çocuk beş kişi boğularak can verdi

İkisi çocuk beş kişi boğularak can verdi

10.07.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Samsun, Şırnak, Şanlıurfa ve Antalya’da 2’si çoçuk 5 kişi serinlemek için girdikleri deniz ve gölde boğularak yaşamını yitirdi.

İkisi çocuk beş kişi  boğularak can verdi

- Samsun’da önceki gün akşam saatlerinde Ekrem (22) ve Emir Kaya (18) kardeşler, serinlemek için denize girdi. Denizde bir süre sonra iki kardeşten biri akıntıya kapılarak kayboldu. Diğeri de hastaneye kaldırıldı. Arama-kurtarma çalışmaları sırasında Ekrem Kaya’nın cesedine ulaşıldı. Kardeşi Emir Kaya da dün doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

- Şırnak’ta Tuğba Çiçek (5), Resor Deresi’nin kenarında arkadaşlarıyla oynadığı esnada suya düştü. Çamura saplanan Çiçek’in cesedini vatandaşlar sudan çıkardı.

- Şanlıurfa’da serinlemek için Atatürk Baraj Gölü’ne giren Halil Aydın (12) suda çırpınmaya başladı. Dalgıç polisler, arama yaptıkları gölde Aydın’ın cesedine ulaştı.

- Antalya’da emekli öğretmen Hikmet Tarhan (65), Belek Mahallesi’nde denize girdi. Tarhan, bir süre sonra sahildeki vatandaşlar tarafından hareketsiz vaziyette bulundu.

- Konya’da Ümit Akyıl (30) eşi ve 3 yaşındaki kızı ile Karaburun plajına geldi. Kızı Sebahat ile bir simite tutunarak, kıyıdan açılan baba Ümit Akyıl, kızı suya düşünce panikledi. Durumu gören iki genç küçük kızı ölümden kurtardı. Kızını kurtarmak isterken, kaybolan baba Akyıl’ın cansız bedeni ise itfaiye ekipleri tarafından bulundu.