Teknoloji iPhone 6S’in Görünümü Böyle Mi Olacak?

iPhone 6S’in Görünümü Böyle Mi Olacak?

21.05.2015 - 11:30 | Son Güncellenme:

iPhone 6S için sızıntı teknik özellikler ve kasa görüntüleri gelmeye devam ediyor! Şimdi de karşımızda çift arka kameralı iPhone 6S ...

iPhone 6S’in Görünümü Böyle Mi Olacak

iPhone 6S için sızıntı teknik özellikler ve kasa görüntüleri gelmeye devam ediyor! Şimdi de karşımızda çift arka kameralı iPhone 6S var… Apple’ın yeni nesil akıllı telefon modelleri iPhone 6S ve 6S kadar olmasa da iPhone 6C hakkında iddialar, spekülasyonlar ve sızıntı görseller kulaktan kulağa yayılmaya devam ediyor. Her yıl Eylül ayında tanıtılan yeni nesil iPhone’ların Ağustos ayında tanıtılabileceği ihtimallerini sizlerle paylaşmış ve sızıntıların tam da başlama dönemi olduğundan söz etmiştik. 2013 yılından bu yana daha güçlü sızıntılarla teknoloji dünyasının gizemli kapısını aralayan 9to5Mac sitesi, iPhone 6S için muhtemel tasarıma sahip birkaç görsel paylaştı. Analistler, iPhone 6’da kullanılan Gold Rose renk seçeneğinin iPhone 6S’te de kullanılacağını savunuyor.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz yıl HTC’nin One M8 modelinde kullanılan çift ana(arka) kamera, kullanıcı tarafından pek sevilmemiş ve One M9 modelinde tekrarlanmayacağı açıklanmıştı. 3D modası yerini 4K video kayıt rekabetine bırakmışken çift ana kamera Apple’ın tercihi olur mu bilemeyiz. Yine de iPhone 5’te kullanılan kamerayı iSight’a taşıyıp lens ekleyerek iPhone 5S’i üreten Apple stratejisini de unutmamak gerek. Sızıntı görseller için galerimize bekliyoruz.