Gündem İstanbul'da güvenlik üst düzeyde!

İstanbul'da güvenlik üst düzeyde!

10.10.2016 - 14:35 | Son Güncellenme:

İstanbul'da düzenlenen Dünya Enerji Kongresi için güvenlik önlemler artırıldı. Kongre Vadisi'nde düzenlenen etkinlik için polis ortalıkta kuş uçurtmuyor. Güvenlik sebebiyle Dolmabahçe Sarayı açıklarında Türk savaş gemisi hazırda bekledi.

İstanbulda güvenlik üst düzeyde

İstanbul’da gerçekleştirilen 23. Dünya Enerji Kongresi nedeniyle İstanbul Kongre Merkezi çevresinde geniş güvenlik önlemi alındı. Önlemler nedeniyle çevre yollar trafiğe kapatıldı. Kongrenin gerçekleşeceği Kongre Vadisi’ne çıkan yollarda polis geniş önlem aldı. Önlemler kapsamında, Kadırgalar Caddesi, Bayıldım Caddesi ve Taşkışla Caddesi trafiğe kapatıldı. Araçlar alternatif yollara yönlendiriliyor. Kongre Vadisi etrafı çelik bariyerler ile çevrildi. Güvenlik sebebiyle Dolmabahçe Sarayı açıklarında da Türk savaş gemisi hazırda bekledi.

Haberin Devamı

Ana teması “Yeni Ufukları Kucaklamak” olarak belirlenen 23. Dünya Enerji Kongresi’nde katılımcıların, enerji sorunlarını ve çözümlerini küresel bir bakış açısıyla daha iyi anlayabilmeleri hedefleniyor. Enerji dünyasının gündemini belirleyen kongreye, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Suudi Arabistan Enerji, Endüstri ve Doğal Kaynaklar Bakanı Khalid Al-Falih, Rusya Enerji Bakanı Aleksander Novak, Venezuela Petrol Bakanı Eulogio Del Pino ve Avrupa Komisyonu Enerji Birliğinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Maros Sefcovic katılıyor.