Gündem İstanbul hava durumu raporu

İstanbul hava durumu raporu

08.10.2014 - 17:37 | Son Güncellenme:

Meteoroloji İstanbul ve diğer illerde hava durumu nasıl olacak açıkladı. Bölgelerimizde yağış alan kesimler haftasonunda da yağışlara devam edecek mi merak konusu. İstanbul'da hava durumu ile ilgili son ölçümler ve günlük raporu sizler için hazırladık.

İstanbul hava durumu raporu

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu; sabah saatlerinde Kocaeli ve Sakarya çevrelerinin, öğle saatlerinden sonra Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Burdur, Düzce ve Van çevreleri ile Muğla'nın doğu, Rize, Artvin ve Antalya'nın iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
HAVA SICAKLIĞI :Önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.
RÜZGAR :Kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında kuvvetlice (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Bölgelerimizde Hava Durumu:

MARMARA

Parçalı, yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Kocaeli ve Sakarya çevreleri ile öğle saatlerinden sonra Kocaeli, Sakarya ve Yalova çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice ( 30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

EGE

Az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Denizli'nin güney, Muğla'nın iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice ( 30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

AKDENİZ

Parçalı ve az bulutlu; iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Burdur çevreleri ile Antalya'nın iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Haberin Devamı

İÇ ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ

Parçalı, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Düzce çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı, yer yer çok bulutlu; öğle saatlerinden sonra Rize ve Artvin'in iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU

Parçalı, kuzey ve doğu kesimlerinin yer yer çok bulutlu; öğle saatlerinden sonra kuzeydoğu kesimleri ile Van çevrelerinin, akşam saatlerinde Kars, Ağrı ve Iğdır çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.