Apple İstanbul Maratonu'na Apple Watch ile hazırlanabilirsiniz! Neden mi?

İstanbul Maratonu'na Apple Watch ile hazırlanabilirsiniz! Neden mi?

07.11.2017 - 18:13 | Son Güncellenme:

Apple Watch Series 3 ile 5K, 10K ya da İstanbul Maratonu gibi uzun mesafe koşularına rahatlıkla hazırlanabilirsiniz. Neden mi? Çünkü Apple Watch Series 3, yerleşik GPS ve yeni altimetre sayesinde tüm dış mekan antrenmanlarınızı takip ediyor.

İstanbul Maratonuna Apple Watch ile hazırlanabilirsiniz Neden mi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Spor İstanbul tarafından Vodafone'un isim sponsorluğunda 12 Kasım Pazar günü düzenlenecek 39. İstanbul Maratonu kapsamında hazırlıklar devam ediyor. İstanbul Maratonu gibi uzun mesafe koşularına akıllı spor saati Apple Watch Series 3 ile hazırlanabilirsiniz.

Haberin Devamı

Akıllı aktivite koçluğu, gelişmiş Kalp Atış Hızı uygulaması, doğrudan bileğinizden erişebileceğiniz favori çalma listeleriniz, yerleşik altimetre ve daha duyarlı bir Siri deneyimi sunan Apple Watch Series 3 ile her zamankinden daha aktif, motive ve bağlantıda kalmanızı sağlayacak özellikleri keşfedin.

Apple Watch Nike+ yerleşik GPS ve altimetre sayesinde koşularınızı bir üst düzeye çıkarabilecek tüm özellikleri sunuyor. Saatinizi uyumlu spor ekipmanlarıyla da kablosuz olarak eşleştirebiliyor1 ve suya dayanıklı olduğu için koşudan sonra kolunuzdan çıkarmadan havuza atlayıp serinleyebiliyorsunuz.2

İster amatör ister profesyonel bir koşucu olun, Nike+ Run Club uygulaması koşu deneyiminizi daha iyi hale getirmek için tam olarak ihtiyacınız olan şeyleri sunuyor. Sizi motive eden milyonlarca koşucu ve her adımınıza rehberlik eden uzmanlar sayesinde daha ileriye, daha hızlı gidebiliyorsunuz.

Haberin Devamı

APPLE WATCH SERIES 3 İNCELEMEMİZE BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ