Cadde İzzet Yıldızhan'dan öğrencilere jest!

İzzet Yıldızhan'dan öğrencilere jest!

26.12.2016 - 07:13 | Son Güncellenme:

Yeni albüm hazırlığında olan İzzet Yıldızhan, önceki gün çocukların eğitim gördüğü Bahçeşehir Koleji'ni ziyaret ederek, 'Kanserli Çocuklara Umut Vakfı'nın kermesini katıldı.

İzzet Yıldızhandan öğrencilere jest

İzzet Yıldızhan, önceki gün çocukların eğitim gördüğü Bahçeşehir Koleji'ni ziyaret ederek, 'Kanserli Çocuklara Umut Vakfı'nın kermesini katıldı.

Haberin Devamı

8 Çocuk babası olan ve 5 çocuğununda aynı eğitim gördüğü okulda öğrencilerin yanı sıra velilerinde büyük ilgisini toplayan İzzet Yıldızhan, fotoğraf çekilmek isteyenlerin yoğun ilgisiyle karşılaşınca adım atmakta dahi zorlandı.Okul yönetimin ricası üzerine yılbaşı çekilişini de gerçekleştiren Yıldızhan, öğrencilere bir jestte yaparak, kuradan çıkan hediyelerin yanı sıra son bir çekiliş de gerçekleştirerek, bir öğrenciyi ailesiyle beraber hafta sonu sahibi olduğu İzmir Hilton Double Tree Otel'de ağırlayacağını söylemesi büyük takdir topladı.

Çekiliş sonrası gazetecilerin ayaküstü sorularını cevaplayan İzzet Yıldızhan, "5 oğlumda bu okulda okuyor. Mustafa, Ali Yüşa, Veysel Efe, Zelal ve Ekrem Arin. Diğerleri de büyüdüğünde abileri gibi bu okulda okuyacaklar hayırlısıyla" dedi. SEÇKİN ŞENVARDAR