Gündem Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi başvuruları! 220 öğrenci alınacak

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi başvuruları! 220 öğrenci alınacak

16.07.2019 - 15:54 | Son Güncellenme:

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi 220 öğrenci alımı yapacak. 1 Temmuz itibariyle başlayan başvurular 26 Temmuz'da sona erecek. Peki, Jandarma Sahil Güvenlik Akademisi başvurusu nasıl yapılır? Sınavlar ne zaman?

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi başvuruları 220 öğrenci alınacak

Ön başvurular sadece https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris internet adresi Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Personel Temin Sistemi üzerinden e-Devlet kapısı vasıtasıyla yapılacaktır. İnternet ortamı dışında posta yoluyla veya şahsen yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

Haberin Devamı

Ön başvurular; 01 Temmuz 2019 günü başlayıp, 26 Temmuz 2019 günü saat 17.00’de sona erecektir.

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Personel Temin Sistemi’ne eDevlet kapısı üzerinden e-devlet şifresi, mobil imza, e-imza, T.C. kimlik kartı veya internet bankacılığı seçeneklerinden birisi ile giriş yapılacaktır.

SINAVA KATILACAKLARIN BELİRLENMESİ

Adaylar YKS’den aldıkları puana ve tercih ettiği puan türüne göre en yüksekten en doğru sıralanacak ve kontenjan miktarının en az 10 katı kadar adaya 30 Temmuz 2019 tarihine kadar https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris internet adresi üzerinden “Seçme Sınavlarına Çağrılma” duyurusu yapılacaktır.

Başvuru sonuçları, sınav takvimi ve diğer duyurular https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris internet adresi Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Personel Temin Sistemi ‘‘Sonuç Bilgileri’’ bölümü altında ‘‘Sonuçlarım’’ kısmında yapılacaktır. Adaylar temin takvimine göre duyuruları takip etmekle sorumludur. Adayların adreslerine herhangi bir tebligat gönderilmeyecektir. Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Personel Temin Sistemi’nde yapılacak duyurular ile SMS
bildirileri resmi tebligat niteliği taşımaktadır

Haberin Devamı

SINAV NE ZAMAN YAPILACAK?

5 Ağustos itibariyle başlayan sınav 8 Ağustos'ta sona erecek. Sınav sonuçları ise ilerleyen tarihlerde ilan edilecek.

BAŞVURU DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ