Apple Jimmy Iovine Apple'ı terk edecek mi?

Jimmy Iovine Apple'ı terk edecek mi?

11.01.2018 - 11:22 | Son Güncellenme:

Apple Music’in başındaki isim Jimmy Iovine’in görevi bırakacağı ve Apple’dan ayrılacağı iddia edilmişti. Ancak Jimmy Iovine, Apple’dan ayrılacağına dair iddiaları yalanladı.

Jimmy Iovine Appleı terk edecek mi

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Beats’i 2014 yılında Apple’a satan Jimmy Iovine, Apple Music’in başındaydı. Geçtiğimiz hafta çıkan bir habere göre ise Iovine, Apple’ı terk etmeye hazırlanıyordu. Ancak Iovine, yaptığı açıklamada böyle bir haberin doğruluğu olmadığını söyledi.

Iovine, Variety röportajında “Eddy Cue ve Tim Cook ile yapacak daha çok işimiz var. Apple’ın benim için elinden geleni yapacağına inanıyorum. Ben de Apple için elimden geleni yapıyorum. Grubun içinde ben de varım.” dedi.

Mayıs 2014’te Apple, kulaklık üreticisi olan Beats’i 3 milyar dolar ödeme yaparak satın aldı. Anlaşmanın bir parçası olarak, Iovine ve Beats kurucularından Dr. Dre, Apple’a çalışan olarak katıldı. Iovine, 2015 yılındaki lansmandan itibaren Apple Music’i geliştirmeye ve büyütmeye yardımcı oldu. Iovine’in liderliğindeki Apple Music, şu anda 30 milyon aboneye sahip.

Haberin Devamı

Iovine, Apple’a sadık olduğuna ve müzik alanında çalışmayı çok sevdiğine, Apple Music’in gelişmesine yardımcı olmaya devam edeceğine tekrar tekrar dikkat çekti.