Gündem Kalbim Ege'de Kaldı 17. bölüm ile ekranlara veda edecek

Kalbim Ege'de Kaldı 17. bölüm ile ekranlara veda edecek

26.10.2015 - 15:23 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin yapımcılığını Limon Film'in yaptığı 'Kalbim Egede Kaldı' dizisi için final kararı alındı. Yaz aylarında başlayan ve başrollerinde Alper Saldıran ile Oya Unustası'nın yer aldığı dizi 17. bölümüyle ekranlara veda edecek.

Kalbim Egede Kaldı 17. bölüm ile ekranlara veda edecek

Yapımcılığını Limon Film’in üstlendiği, yönetmenliği Ömer Uğur ve Eray Koçak’ın yaptığı, senaryosunu Gül Abus Semerci’nin kaleme aldığı, oyuncu kadrosunda Alper Saldıran, Oya Unustası, Eren Hacısalihoğlu, Celile Toyon, Şerif Erol, Aslı Omağ, Şebnem Doğruer, Serhat Özcan, Süha Çağrıcı, Nehir Akkoç, Lemi Filozof, Neşem Akan, Yeliz Akkaya, Selin İleri, Özge Sarıtaş, Leyla Göksün, Onur Özaydın, Ceylin Yüksek, Yağız Yeşiltepe, Atilla Karagöz, Deniz Yağcı, Yiğit Pembe ve Yiğit Gültekin’in yer aldığı yeni dizisi “Kalbim Ege’de Kaldı” final kararı aldı.

Birbiriyle kavgalı iki ailenin çocuklarının evlendirilmesini konu alan dizinin final haberi yapım ekibi ve oyuncular tarafından sosyal medyadan duyuruldu.

Daha önce 13. bölüm ile ekrana veda edeceği söylenen Kalbim Ege'de Kaldı verilen kararla devam etmişti. En son 16. bölüm ile ekrana gelen dizinin 17. bölüm ile ekranlara veda edecek.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mustafa ve Zeliş’in aşkı önlerine çıkan çocuk engeliyle sekteye uğramıştır. Fakat Mustafa’nın bu işin peşini bırakmaya asla niyeti yoktur.

Mustafa ve Zeliş’in aşkı önlerine çıkan çocuk engeliyle sekteye uğramıştır. Fakat Mustafa’nın bu işin peşini bırakmaya asla niyeti yoktur. Torun sahibi olduklarına inanan Kürükler, sünnet düğünü için hazırlanmaktayken, Gıpgıplar da Kürüklerin içinde bulundukları durumla eğlenmektedir.

Oysa her iki ailenin de başlarına geleceklerden haberleri yoktur. İki düşman ailenin, Iraz nenenin çatısı altında geçirecekleri gece çıkan curcuna iki taraf için de zor geçecektir. Mustafa ve Zeliş kavuşmasına sıcak bakmayan aileler için, bu gece onları bekleyen sürprizler vardır. Yaşanan sıkıntıların çözümü ise hiç beklemedikleri bir yerden gelecektir.