Gündem Kalp Atışı 6. bölüm fragmanında sır perdesi aralanıyor!

Kalp Atışı 6. bölüm fragmanında sır perdesi aralanıyor!

28.07.2017 - 13:29 | Son Güncellenme:

Ekranların sevilen yaz dizilerinden olan Kalp Atışı dün akşam 5. son bölümü ile ekrana geldi. Ekrana gelen Kalp Atışı son bölüm ardından 6. yeni bölüm fragmanı hemen yayınlandı. Kalp Atışı 6. yeni bölümde sır perdesi aralanıyor

Kalp Atışı 6. bölüm fragmanında sır perdesi aralanıyor

Kalp Atışı’nın 5. son bölüm ile dün akşam ekrana geldi.. Bahar’ın yaralı olarak hastaneye getirildiği; Ali Asaf’ın babasına kalp masajı yapılırken görüp, korku içinde yanına geldiği sahneler büyük merak uyandırdı. Eylül’ün “geçmişe bağlı kalmak zayıflık mı, herkesten gizlediğin bir duygunun yüksek sesle söylendiğinde kayıp olacağına inanmak?” sözleriyle dikkat çektiği tanıtımda; Ali Asaf’ın Eylül’ün ellerini tutarak “evlensene benimle?” dediği duygusal sahne izleyenleri ekran başına kilitleyecek.

Haberin Devamı

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği Kalp Atışı dizisinde; Gökhan Alkan ve Öykü Karayel'e; Ege Kökenli, Ali Burak Ceylan, Hakan Gerçek, Fatih Dönmez, Barış Aytaç, Metin Coşkun, Vedat Erincin, Hasan Şahintürk, Selahattin Paşalı, Barış Aytaç, Başar Doğusoy, Burcu Türünz, Ceylan Ceylan ve Erdem Kaynarca eşlik ediyor. Kore dizisi “Doctors” tan uyarlanan Kalp Atışı dizisinin yönetmenliğini Yusuf Pirhasan yapıyor. Senaryoda ise Makbule Kosif, Eda Tezcan, Gülsev Karagöz, Zafer Özer Çetinel ve Melis Veziroğlu Yılmaz gibi güçlü isimler yer alıyor.

Kalp Atışı her Cuma saat 20.00' de Show Tv 'de.

KALP ATIŞI 6. YENİ BÖLÜM FRAGMANI