Gündem Kandil’e beyaz bayrak çektireceğiz

Kandil’e beyaz bayrak çektireceğiz

21.05.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Vatan Partisi lideri Perinçek, CHP ve MHP’nin ABD projeleri içinde yer aldığını iddia etti, iktidar ve HDP’nin de Anayasa’dan Türk adını silmek istediğini ileri sürdü

Kandil’e beyaz  bayrak çektireceğiz

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, 7 Haziran Genel Seçimleri öncesi evinin kapılarını gazetecilere açtı. Eşi Şule Perinçek ve küçük oğlu Can Perinçek ile birlikte misafirlerini kapıda karşılayan Vatan Partisi lideri, seçim vaatleri ve gelecek projelerini anlattı.
Galatasaray taraftarı olan Perinçek, şampiyonluk sevinci yaşayacaklarından emin olduğunu belirterek; “Galatasaraylıyım ama Çarşı Grubu’nun duruşu ve Fenerbahçe taraftarının tavrından dolayı iki kulübe de sevgim var” dedi.
HDP ve terör örgütü PKK’yı sert sözlerle eleştiren Perinçek, iktidara gelmeleri durumunda 6 ay içinde Kandil’e beyaz bayrak çektireceklerini de söyledi. Vatan Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı olan Şule Perinçek; muhalefet partilerinin vaatlerini eleştirerek; “Üretim ekonomisini hayata geçirmediğimiz takdirde refah seviyesi artmaz. ‘Emekliye şu kadar vereceğiz’ demek gerçekçi yaklaşımlar değil” diye konuştu.
Boğaziçi Üniversitesi Tarih Bölümü’nde okuyan küçük oğul Can Perinçek de kapı kapı dolaşıp oy istediğini söyledi

Haberin Devamı

20 yıldır kiradayız

20 yıldır aynı dairede kiracı olduklarını dile getiren Doğu Perinçek, babadan miras kalan 3 daireyi ise Ulusal Kanal’a bağışladıklarını anlattı; “Kirada oturuyoruz. Mal varlığımız bu odada gördüklerinizden ibaret. Abidin Dino’nun Namık Kemal portresi ve birkaç tablo ile Fikret Otyam’ın resimlerinden başka varlığımız yok. Bir de Şule’nin annesinden kalan bir piyanomuz var. Mülk sahibi olmayı bir mutluluk gayesi olarak görmüyoruz. Yaşantımızı, günlük hayatımızı görmenizi istedik. Basit ve sade yaşamayı seviyoruz. Malımız, mülkümüz bu evde gördüğünüz eşyalardan ibaret.”
Perinçek’in gündeme ilişkin mesajları ise şöyle; “CHP ve MHP, ABD projelerinin içinde. Bu iki parti de AKP ile koalisyon yapabilir. AKP iktidarı HDP ile birlikte Türk Milleti’nin ismini Anayasa’dan silmek istiyor. Türk adını silmeye kalkışanların alnını karışlarız. Türkiye’de Kürt sorununu gündeme getiren parti biziz. Kürt sorununu Türk milleti ile beraber çözeceğiz. İktidar olursak 6 ay içinde Kandil’e beyaz bayrak çektireceğiz.”.