Bursa Karacabey Belediyesporlu Voleybolcular Final Grubunda

Karacabey Belediyesporlu Voleybolcular Final Grubunda

31.01.2018 - 15:03 | Son Güncellenme:

.

Karacabey Belediyesporlu Voleybolcular Final Grubunda

Bursa’da oynanan bölge elemelerinde oynadığı 3 maçtan da galibiyetle ayrılan Karacabey Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, Profesyonel 2. Voleybol Ligi’ne yükselecek 7 takımın belirleneceği Türkiye elemelerinde boy gösterecek.
Bursa Cengiz Göllü Kapalı Spor Salonu’nda bu hafta oynanan bölge elemelerinde adeta fırtına gibi esen Karacabeyli voleybolcular; Sakarya Akyazı Belediyespor’u 3-1, Kocaeli Kartepe Belediyespor’u 3-0 ve Coşkunöz’ü de 3-0’lık sonuçlarla geçerek 2. Lig’e göz kırptı.
Bursa’daki bölge elemelerinde rakiplerine adeta set vermeyen ve ezici bir üstünlük elde eden Karacabey temsilcisi, 2. Lig final karşılaşmalarına yükselecek 37 takım arasına ismini yazdırmayı başardı.
2. lig final karşılaşmalarının federasyon tarafından belirlenecek tarafsız bir sahada, 15-19 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirileceği ve 37 takım arasından 7 takımın da Voleybol Erkekler 2. Ligi’ne yükseleceği bilgisi verildi.
Belediyesporlu voleybolcuların başarısından duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Ali Özkan, yaptığı açıklamada, ilçenin var olan zenginliğini akılcı projelerle harekete geçirdiklerine vurgu yaptı.