Gündem Karagül 121. bölümde yeni dönem-İzle

Karagül 121. bölümde yeni dönem-İzle

13.05.2016 - 10:24 | Son Güncellenme:

Karagül dizisi izleyenlerini ekranlara kilitlemeye devam ediyor. Fox TV ekranlarında 4 sezondur ilgiyle izlenen Karagül yepyeni bölümüyle izleyenleri ekranlara geldi. Karagül son bölümde şoke eden sahneleriyle nefesleri kesmişti. Yeni bölümde Kendal Özlem ile ilgili gerçeği öğreniyor. İşte Karagül 121. bölüm ile ilgili son gelişmeler...

Karagül 121. bölümde yeni dönem-İzle

Karagül dizisi yine izleyicilerine heyecan dozu yüksek bir bölümle geldi. Başrollerinde Ece Uslu, Saruhan Hünel, Mesut Akusta ve Şerif Sezer gibi isimlerin rol aldığı karagül 121. son bölümü ekrana geldi. İlgi ile takip edilen dizi Karagül'ün yapımcılığını Şükrü Avşar üstleniyor. Karagül son bölümü ile dün akşam izleyiciyle buluştu.

Haberin Devamı

KARAGÜL DİZİSİNDE ŞOK AYRILIK!

Haziran ayında final yaparak ekrana veda edecek olan Karagül dizisinde Narin karakteri öldü başrol oyuncusu Özlem Conker ayrıldı. Karagül dizisine büyük finale sadece 4 bölüm kaldı. Haziran ayında ekrana gelecek olan 125. bölümüyle final yaparak ekrana veda edecek. Karagül’de finale kısa süre kala başrol oyuncusu Özlem Conker de diziye veda etti. Karagül’ün 121. bölümünde Narin karakteri öldü ve Özlem Conker diziden ayrıldı.

İlk sezon bölümlerinde Özcan Deniz ve Yavuz Bingöl’ün de rol aldığı Karagül dizisinde başrolleri Mesut Akusta, Ece Uslu, Özlem Conker ve Şerif Sezer paylaşıyor. Yönetmenliğini Murat Saraçoğlu’nun yönettiği Gaziantep’te çekilen dizi, 125. bölümde ekrana veda edecek.

Haberin Devamı

KARAGÜL SON BÖLÜM İÇİN TIKLA

KARAGÜL 121. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Narin’in kendisini Fırat’ın sularına bırakmasıyla birlikte Baran için yeni bir dönem başlar. İki büyük sevginin arasına sıkışıp kalan Baran artık ne yapacağını bilemez. Ebru günden güne avuçlarının arasından kayıp giden oğlu için çırpınmakta ve annelik sınavının en zor döneminden oğlu ile birlikte sağ salim çıkabilmek için savaşmaktadır. Kendal, Özlem ve Kasım arasındaki ilişkiyi ve Özlem’in hamileliğini öğrenir. Kötülüklerinde sınır tanımayan Kendal bu kez Özlem, Kasım ve doğmamış bebeklerini öldürmeye kararlıdır. Ancak Kendal’ın bilmediği şey arabada Ayşe ve Mehdi’nin olduğudur. Gözleri intikam ve öfke ateşiyle kararan Kendal, artık öfkesinin ateşinden kendi yanmaya başlayacak ve hayatının en zor ve geri dönülemez yoluna girecektir. Kendal farkında olmadan verdiği son kararla birlikte kendi idam ipini çeker.

KARAGÜL 121. BÖLÜM FRAGMANI

OYUNCULAR

Ebru Şamverdi
Ece Uslu

Baran Şamverdi
Mert Yazıcıoğlu

Kendal Şamverdi
Mesut Akusta

Kadriye Şamverdi
Şerif Sezer

Narin Mercan
Özlem Conker

Maya Şamverdi
İlayda Çevik

Ada Şamverdi
Ayça Ayçin Turan

Kenan
Saruhan Hünel