Kariyer atamalar

atamalar

12.05.2008 - 00:39 | Son Güncellenme:

Dedeman Holding AŞ İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevine Murat Köse atandı. Ortadoğu Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nü bitiren Köse, profesyonel iş hayatına 1993’te YÖK-Dünya Bankası...

atamalar

Dedeman Holding’de İK ataması

Haberin Devamı

Dedeman Holding AŞ İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevine Murat Köse atandı. Ortadoğu Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nü bitiren Köse, profesyonel iş hayatına 1993’te YÖK-Dünya Bankası, Bilkent Proje Ofisi’nde idari işler ve personel müdürü olarak başladı.
Köse daha sonra sırasıyla, Nokia Ankara Ofisi’nde idari işler, personel ve İK müdürü, Nokia Türkiye ve Ortadoğu Bölgesi İK Servisleri Müdürü, Nokia Türkiye ve Orta Asya Bölgesi İK Müdürü, Nokia Doğu Avrupa, Türkiye ve Orta Asya Bölgesi İK Müdürü olarak görev yaptı. Son olarak da NokiaSiemensNetworks (NSN) Türkiye İK Müdürü olarak çalışıyordu.

Melike Tandoğan T-Bank’ta 

T-Bank İK ve Eğitim Müdürlüğü görevine Melike Tandoğan atandı. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun olan Tandoğan, kariyerine 1989’da Garanti Bankası İK Bölümü’nde başladı.
1999’da Garanti Sigorta Grubu’na katılan Tandoğan, 2006-2007 yılları arasında kariyerine Ak Emeklilik Şirketleri’nde İK ve eğitim yöneticisi olarak devam etti.

Haberin Devamı

Arzu Çolakoğlu artık direktör

Alfa Romeo ve Lancia Türkiye’nin Direktörlüğü’ne Arzu Çolakoğlu getirildi. İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat Bölümü’nden mezun olan Çolakoğlu, profesyonel iş yaşamına Doğuş Otomotiv’de başladı, sırasıyla perakende satış, planlama/lojistik ve pazarlama departmanlarında yöneticilik yaptı. 2005’te Tofaş’ta Alfa Romeo Marka Müdürü olarak göreve başlayan Çolakoğlu, 2006’da Alfa Romeo ve Lancia Pazarlama Müdürü olarak görevine devam etti.

Universal Hospitals Group’a yeni isim

Alman Hastanesi olmak üzere 83 hastane ve sağlık kuruluşunu bulunduran Universal Hospitals Group’un Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevine Yaşar Yıldırım getirildi.
İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’ni bitiren Yıldırım, son olarak Çamlıca Alman Mediresidence Sağlık Üssü’nün genel direktörü olarak görev yapıyordu.