Kariyer atamalar

atamalar

19.05.2008 - 23:08 | Son Güncellenme:

www.xing.com sitesinin işletmecisi XING AG, Hakan Gönenli’yi XING Türkiye Ülke Müdürü olarak atadı.

atamalar

XING AG Türkiye Ülke Müdürü Hakan Gönenli oldu

Haberin Devamı

www.xing.com sitesinin işletmecisi XING AG, Hakan Gönenli’yi XING Türkiye Ülke Müdürü olarak atadı. Boğaziçi Üniversitesi’nden mezun olan Gönenli, 1997’den itibaren Superonline ve Turkcell Group şirketi olan MapCo’da yöneticilik, Doğan Online/ekolay.net’te genel müdürlük ve Turkcell’de bölüm başkanlığı görevlerinde bulundu.

Abdi İbrahim İlaç’a yeni İK direktörü

Abdi İbrahim İlaç’ta Hakan Onel, İnsan Kaynakları Direktörlüğü’ne getirildi. Yıldız Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Onel, sırasıyla Döktaş’ta, Demirdöküm’de, Türk Siemens’te, Simko’da, Dardanel’de, Birmot’ta farklı görevlerde bulundu. Onel, Abdi İbrahim’den önce Koç Holding’de İK ve operasyonel hizmetler koordinatörü olarak görev yaptı.

Haberin Devamı

Koçtaş İK Müdürlüğü Nursel Ölmez Ateş’te

Koçtaş’ın İK Müdürlüğü’ne Nursel Ölmez Ateş getirildi. İstanbul Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Ateş, daha sonra Koç Üniversitesi, Migros Perakende Yöneticisi Geliştirme ve Eğitim Merkezi’nde Yönetici Geliştirme Programına katıldı. 1995-2003 yılları arasında Migros Türk’te İK Planlama ve Proje Departman Müdürü olarak çalışan Ateş ardından Rusya’da Ramenka LCC’de görev yaptı.

DenizBank İK’yı Yavuz Elkin yönetecek

Yavuz Elkin, Denizbank İK Grup Müdürlüğü görevine getirildi. Elkin aynı zamanda, 2008 Ocak ayında faaliyete geçen Deniz Akademi’nin Grup Müdürlüğü görevini yürütüyor. Marmara Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi İngilizce İşletme Bölümü’nden mezun olan Elkin, Yapı Kredi Bankası’nın Teftiş Kurulu’nda müfettiş olarak çalışma hayatına başladı. Daha sonra DışBank’ta pazarlama müdürü olarak kariyerine devam eden Elkin, 2004’te ticari bankacılık grup müdürü olarak DenizBank Ailesi’ne katıldı.

Yazarlar