Kariyer atamalar

atamalar

30.06.2008 - 01:13 | Son Güncellenme:

Fujitsu Siemens Computers yeni atamalarla kadrosunu güçlendiriyor. Şirketin yeni iç satış sorumlusu, uygulama geliştirme, kalite belgeleri ve ithalat alanında görev alan...

atamalar

Fujitsu Siemens Computers’ta 5 yeni atama

Haberin Devamı

Fujitsu Siemens Computers yeni atamalarla kadrosunu güçlendiriyor. Şirketin yeni iç satış sorumlusu, uygulama geliştirme, kalite belgeleri ve ithalat alanında görev alan Gülşah Süne olurken Uğurtan Uğur, Özlem Aydın ve Gökhan Gökyalaz, Kurumsal Satış Bölümü’nde müşteri yöneticisi olarak atanan isimler oldu. Kurumsal depolama konusunda çeşitli firmalarda edindiği deneyimlerle kariyerine devam eden Burak Çetinay ise kurumsal depolama uzmanı pozisyonunda göreve başladı.

McDonald’s’ta görev değişimi

McDonald’s Türkiye’de 19 yıldan bu yana görev yapan ve 2002 yılından beri şirketin genel müdürlüğünü üstlenen Sadi Fansa, görevini McDonald’s Genel Müdür Yardımcısı Hakan Serim’e devrediyor.
1994 yılında McDonald’s Dünya Başkanlık Ödülü’nü alan Fansa ise şirketin yönetim kurulunda görev yapmaya devam edecek. Temmuz başında yeni görevine başlayacak Serim, şirkette daha önce bölge danışmanlığı, operasyon müdürlüğü ve direktörü gibi şirkette pek çok görev üstlendi.

Haberin Devamı

Yurtiçi Kargo’ya Genel Müdür

Yurtiçi Kargo Genel Müdürlüğü’ne, Onur Ülseven atandı. İTÜ Fizik Mühendisliği’nden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi İşletme İktisadı Enstitüsü’nde MBA yapan Ülseven, daha önce DHL Global Forwarding Türkiye’de ülke müdürü ve icra kurulu üyesi olarak görev yapıyordu.

Özgür Kölükfakı, Unilever’e döndü

Unilever Türkiye Sana, Becel, Komili, Calve ve Amaze’den Sorumlu Pazarlama Direktörlüğü görevine Özgür Kölükfakı’yı getirdi. 2002-2006 yılları arasında Unilever Fransa ve İngiltere’de Avrupa Bölgesi’nden Sorumlu Ürün Müdürlüğü yapan Kölükfakı, son olarak Turkcell’de özel müşteriler ve uluslararası dolaşım pazarlama bölüm başkanı olarak çalışıyordu. Kölükfakı yeniden Unilever’de.

Uğur Terzioğlu yeniden başkan

Türk-Amerikan İşadamları Derneğinin (TABA/AmCham) Olağan Genel Kurul toplantısında Uğur Terzioğlu, yeniden genel başkanlığa seçildi. Derneğin Yönetim Kurulu’nda yer alan merkez ve şube asil üyeleri şu isimlerden oluştu:
Alican Ulusoy, Fatih Erdem, Muzaffer Arslan, Nilgün Yamaner, Atilla Yerlikaya, Burcu Akdarı, Barry Kartal, Mehmet Sever, Beşir Ustaoğlu, Sabri Yiğit, Ahmet Taçyıldız, Tamer Bozoklar, Mehmed Evyap, Ahmet Saim Tınarlı, Cenk Cesur, Tayfun Çataltepe, Erhan Atay, Tuncay Teksöz, Selim Akbaş, Jean Sebastian Kling, Hüseyin Azmi Tulpar, Güran Eskişar, Cem Birdinç, Hasan Surözü, Alp Gürdil, Recep Atakaş, Süleyman Karabucak, İlkem Şahin, Kaan Ünver, Nuri Erçetin ve Mustafa Sözen.