Kariyer Datalogic ADC'nin Türkiye Ülke Müdürü Argun Erşen oldu

Datalogic ADC'nin Türkiye Ülke Müdürü Argun Erşen oldu

27.05.2014 - 13:43 | Son Güncellenme:

Endüstriyel otomasyon ve otomatik veri toplama sektörünün lider firması Datalogic ADC, geçtiğimiz aylarda İstanbul'da açtığı yeni ofisiyle Türkiye'de hizmet vermeye başladı ve Türkiye Ülke Müdürlüğü görevine Argun Erşen'i atadı.

Datalogic ADCnin Türkiye Ülke Müdürü Argun Erşen oldu

40 yılı aşkın deneyimi, dünya çapında yaklaşık 120 ülkedeki ofisi, 8 üretim merkezi ve 1000'den fazla patenti olan Datalogic ADC, Türkiye'deki ofisinin başına, perakende, üretim, taşımacılık, lojistik ve sağlık sektörlerinde otomatik veri toplama ve endüstriyel otomasyon sistemlerinde 25 yılı aşkın deneyimi olan Argun Erşen'i getirdi.


Argun Erşen kimdir?

TED Ankara Koleji'nden mezun olduktan sonra Hacettepe Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nde lisans eğitimini tamamlayan Argun Erşen, iş hayatına Kıdemli Sözleşme Yöneticisi olarak T.A.I. Tusaş Havacılık ve Uzay Sanayi A.Ş.'de başladı. 1988-1996 yılları arasında IBM Türk'te görev yapan Erşen, burada Müşteri Yöneticisi, kamu ve perakende alanında Satış Temsilcisi, Pazarlama Temsilcisi, Özel Sektör Müşteri Temsilcisi ve Pazarlama Direktörü olarak çalıştı. Daha sonra sırasıyla Integra Yazılım, Porcan Holding ve OVT A.Ş.'de çalışan Erşen, 1999-2007 yılları arasında PSC Scanning şirketinin Türkiye ofisinde Bölgesel İş Geliştirme Müdürü ve Ülke Direktörü görevlerinde bulundu. Erşen, Datalogic ADC Türkiye Ülke Müdürlüğü görevine atanmadan önce, 2007-2014 yılları arasında FRS & OEM Modülleri Yöneticisi olarak Datalogic ADC'de çalıştı.