Kariyer HABER TURU

HABER TURU

15.09.2008 - 04:04 | Son Güncellenme:

.

HABER TURU

Mavi’den çalışanlarına jest

Haberin Devamı

Mavi Jeans, çalışanlarına verdiği değeri göstermek için farklı bir çalışmaya imza attı. Şirket, 4. Levent’te bulunan yeni merkez binasının ön cephesine çalışanlarının ismini yazdırdı. Ahşap dokusunun yanı sıra mavi, yeşil ve kahverengi renklerdeki yazılarla kaplı binanın dış cephe tasarımı Erginoğlu&Çalışlar Mimarlık tarafından, cam yüzey tasarımı ise grafik tasarımcı Esen Karol tarafından yapıldı.

Dünya Değerler Araştırması

Sosyal bilimler alanında dünyanın en geniş kapsamlı projesi olarak bilinen Dünya Değerler Araştırması’nın 2008 Dünya Genel Kurulu, 18-20 Eylül günleri arasında Bahçeşehir Üniversitesi’nde toplanıyor. ‘Demokrasi, Barış, Kalkınma ve Değerler’ temalı konferansa Harvard, Michigan, Toronto gibi tanınmış üniversitelerden bilim insanları da katılacak. Açılış konuşmasını İsviçre Demokrasi Büyükelçisi Maria Leissner’in yapacağı organizasyonda Dünya Değerler Araştırmaları Yönetim Kurulu Üyesi ve Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Yılmaz Esmer de konuşma yapacak.

Haberin Devamı

İş zekâsı konferansı

Geçen yıl Türkiye’nin en geniş kapsamlı iş zekâsı konferansını gerçekleştiren SAS Türkiye, bu yıl SAS Forum’un ikincisine hazırlanıyor. 6 Kasım tarihinde İstanbul Yeşilköy, WOW Convention Center’da gerçekleştirilecek SAS Forum Türkiye 2008’in bu yılki sloganı ‘Yarına Dönüşüm.’ Kurumlarını iş zekâsı çözümleriyle geleceğe güvenle taşımak isteyen yöneticiler, Türkiye’nin en başarılı projelerini ve dünyaca ünlü uzmanları SAS Forum’da dinleyecek. Garanti Teknoloji, Koç Allianz, TEB ve Yapı Kredi Bankası gibi sektörlerinin önde gelen şirketlerinin üst düzey yöneticileri ise başarılı iş zekâsı projeleri hakkında bilgi verecek.
http://www.sas.com/turkey