Kariyer Hayalet sevgilim şarkısıyla ünlenen İrem Yağcı artık avukat

Hayalet sevgilim şarkısıyla ünlenen İrem Yağcı artık avukat

22.01.2018 - 10:32 | Son Güncellenme:

İrem Yağcı, ya da o dönem bilinen ismiyle İrem, 2005 yılında internet ortamında Hayalet Sevgilim şarkısıyla ünlenmişti. Amatör müzisyenlerin revaçta olduğu bu dönemde en çok dinlenenler arasında olan İrem, daha sonra kariyerini tamamen değiştirerek Hukuk Fakültesi'nde mezun oldu ve şimdi avukatlık yapıyor.

Hayalet sevgilim şarkısıyla ünlenen İrem Yağcı artık avukat

İsminin ilk duyulmaya başlandığı dönemde amatör olarak kaydedilen Hayalet Sevgilim ya da daha sonra İrem'in düzelttiği şekliyle Hayal Et Sevgilim şarkısını, 2006 yılında çıkardığı 10 şarkılık albümünde profesyonel olarak tekrar seslendirdi. Bir de klip çekti.

Haberin Devamı

2006'dan sonra başka bir müzikal girişimi olmayan İrem, üniversite 1. sınıftayken kaydettiği Hayal Et Sevgilim'le akıllarda yer etti.

Koç Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olan İrem, avukatlık yapmaya başladı. İstanbul'da bir hukuk bürosunda hala avukat olarak çalışıyor.

İnternet ortamında ünlenerek kariyerini bir süre şarkıcı olarak sürdürdükten sonra radikal bir kararla okulunu bitiren ve iş hayatına başka bir alanda devam eden İrem, evli ve bir çocuk sahibi.