Kariyer Kurumdaki varlığınız aşk mı alışkanlık mı?

Kurumdaki varlığınız aşk mı alışkanlık mı?

30.04.2014 - 10:47 | Son Güncellenme:

DBE Davranış Bilimleri Enstitüsü, 4. Çalışan Bağlılığı Zirvesi’ne katılıyor.

Kurumdaki varlığınız aşk mı alışkanlık mı

Bireysel Psikolojik Hizmetler ve Kurumsal Danışmanlık alanında 29 yılı aşkın tecrübesiyle hizmet veren DBE Davranış Bilimleri Enstitüsü, HRdergi tarafından bu sene 4’üncüsü düzenlenecek Çalışan Bağlılığı Zirvesi’ne katılıyor.

7 Mayıs 2014 Çarşamba, İstanbul Marriott Hotel Asia’da “Takdir, Tanıma ve Ödül Yönetimi” temasıyla gerçekleşecek zirvede hem kuracağı stant hem de özel bir oturum ile yer alacak DBE, katılımcılara “Aşk mı, alışkanlık mı?” diye soracak.

Saat 11.45 – 12.20 arasında düzenlenecek ve evlilik hayatındaki örnekler üzerinden bir şirkete bağlanma konusunun inceleneceği oturumda DBE Kurumsal Gelişim Merkezi Proje Yöneticisi, Kurumsal Eğitmen ve Koç Burcu Çanacık katılımcılara seslenecek.

4. Çalışan Bağlılığı Zirvesi’nde DBE Davranış Bilimleri Enstitüsü'nün terapi deneyiminden yola çıkarak bağlanmanın kökenine ineceklerini aktaran Burcu Çanacık, “Bağlanmak insani bir ihtiyaçtır. Bu ihtiyaç daha doğmadan önce, anne karnında anneye duyulan bağlılıkla başlar ve zamanla aileyle, arkadaşlar ve evlilikle devam eder. Peki, evlenince ne olur? Neden bazı çiftler ömür boyu birbirlerine bağlı kalırken, bazıları mahkemelik olur? İşyerine bakalım. Tüm hayatımız duygularımızla yönetilirken, işyerinde robota dönüşmemiz sadece bir illüzyon olmasın? Düzenleyeceğimiz oturumda karşılıklı soracağımız sorular üzerinden mutlu evliliklerin sırlarından işyerlerine ders çıkaracağız. Yaşanmışın içinden gidip, bol bol ezber bozacağız” dedi.

Zirve kapsamında kurulacak fuar alanında da bir stant ile yer alacak DBE, katılımcıları kurumsal danışmanlık alanındaki çalışmaları konusunda da bilgilendirecek.

DBE’nin katılacağı 4. Çalışan Bağlılığı Zirvesi hakkında bilgi almak ve programını incelemek için; http://www.hrdergi.com/tr/zirveler/4-calisan-bagliligi-zirvesi adresini ziyaret edebilirsiniz.