Kariyer Uluslararası bir kariyer için GoGlobal

Uluslararası bir kariyer için GoGlobal

14.02.2014 - 15:44 | Son Güncellenme:

Yurtdışında dil veya üniversite eğitimi almak, uluslararası bir kariyere adım atmak isteyenler GoGlobal 2014’te buluşuyor

Uluslararası bir kariyer için GoGlobal

22 Şubat Cumartesi günü İstanbul’da gerçekleşecek GoGlobal 2014 etkinliği, yurtdışında dil veya üniversite eğitimi almak isteyenler ve uluslararası kariyer planları olanlar için markalardan birebir bilgi alabilecekleri bir bilgilendirme platformu sağlıyor.

GoGlobal 2014, eğitim sektörü ve uluslararası iş dünyasının lider markalarını ilk defa bir araya getirerek yurtdışı eğitim ve kariyer planlarına yön verecek öğrencileri bekliyor. New York’tan Sydney’e farklı şehirlerdeki yurtdışı dil kursu seçeneklerini, en prestijli staj programlarından, yurtdışı üniversite seçenekleri ve uluslararası bir kariyer için merak ettiğiniz soruların cevabını bulacağınız GoGlobal 2014 etkinliğine ücretsiz katılmak için adresindeki kayıt formunu doldurmak yeterli.

Global bir gelecek planı için daha bir çok eşsiz fırsat sunan GoGlobal 2014 ile İspanya, Brezilya, Arjantin, Belçika, Fransa ve İtalya'dan sonra eğitim sektörünün ve iş dünyasının öncü markaları şimdi Türkiye’de buluşuyor. 22 Şubat 2014 Cumartesi günü 10:00-18:00 saatleri arasında Taksim, The Marmara Otel’de. GoGlobal 2014 etkinliğinde çok sayıda tanınmış katılımcı yer alırken, ilk 200 katılımcı 1 ay boyunca ücretsiz online İngilizce eğitimi kazanacak. Şanslı iki kişiden biri EF Education First New York okulunda 1 hafta, diğeri EF Malta okulunda bir hafta ücretsiz dil eğitimi hakkı kazanacak.

GoGlobal 2014’te Google Türkiye Pazarlama Ekibi eğitim sektörünün öncü kurumlarına özel bir seminer vererek dijital pazarlama ve internet reklamcılığı ile ilgili bilgiler paylaşacak; böylelikle eğitim sektörü katılımcılarının internette büyümesine katkıda bulunacak.


Fuarın yanı sıra eş zamanlı düzenlenecek seminer programında Hult Business School, Amerika ve İngiltere’deki üniversite eğitimi arasındaki farklar konulu seminerle yer alacak. EF Education First Türkiye’nin dünya çapındaki İngilizce sıralaması konusunda bilgiler verecek. British Council IELTS sınavı konuşma bölümü hakkında ipuçları sunarken AIESEC Global Intern staj programı detaylarını anlatacak. ABD Başkonsolosluğu Amerika’da; Malta Başkonsolosluğu Malta’da eğitim ve vize uygulamalarını aktarırken insan kaynakları danışmanlık firması Michael Page, uluslararası bir kariyer için CV’nizi güçlendirme tekniklerini anlatacak. Ayrıca seyahat yazarı Özge Lokmanhekim (www.seyahatperest.com) seyahat notlarını da etkinlikte paylaşacak.