Kariyer Victoria Beckham markası değerlenmeye devam ediyor

Victoria Beckham markası değerlenmeye devam ediyor

28.11.2017 - 11:31 | Son Güncellenme:

Başarılı bir girişim olan yöresel Fransız fırın ürünleri markası Paul'un da yükselişinin arkasında olan yatırım şirketi, şimdi de Victoria Beckham'ın moda mağazalarına 30 milyon euro'luk yatırım yapacak.

Victoria Beckham markası değerlenmeye devam ediyor

Victoria Beckham'ın kendi ismiyle kurduğu moda mağazaları büyük bir yatırım alacak. NEO Investment Partners adlı yatırım şirketi Victoria Beckham markasının daha fazla şubesinin açılmasını ve online satışta yükselmesini amaçlıyor. Victoria Beckham konuyla ilgili "NEO Investment Partners benim vizyonumu, şirketin bağımsızlığını korumak için gösterdiğim çabayı ve aynı zamanda markayı benzersiz ve ilerigörüşlü bir şekilde geliştirmeye devam etme isteğimi anladı" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

NEO Investment Partners'ın kurucu ortağı David Belhassen de Beckham markasının en heyecan verici girişimlerden biri olduğunu ve dünyanın dört bir yanındaki tüm kadınlara ilham kaynağı haline geleceğini söyledi.

Geçen yıl 36 milyon pound gelir elde eden Victoria Beckham Ltd, şu anda Beckham Brand Holdings tarafından kontrol ediliyor. David Beckham da eşinin bu başarısı için onunla gurur duyduğunu ve önümüzdeki 10 yıl içerisinde işlerin daha da büyüyeceğini belirtti.

Victoria Beckham markası şu anda Londra ve Hong Kong'da hizmet veriyor. Ayrıca 400'den fazla farklı mağazalarda da ürünleri satışa sunuluyor.