Kariyer Yıldız oyuncu iş dünyasında büyümek için kolları sıvadı

Yıldız oyuncu iş dünyasında büyümek için kolları sıvadı

05.12.2017 - 14:54 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, ülkesinin en büyük otel zinciri olan Pestana ile olan ortaklığını dünyaya yayacak.

Yıldız oyuncu iş dünyasında büyümek için kolları sıvadı

Portekiz'in en büyük otel zincirlerinden Pestana ile olan iş ortaklığını büyütmek isteyen Cristiano Ronaldo, Portekiz dışında da CR7 isimli iki tane otel kurmayı planlıyor. Önce İspanya'ya, daha sonra Asya ve ABD pazarına açılmayı hedefleyen Cristiano Ronaldo ve Pestana ortaklığı, zamanla küreselleşmenin planlarını yapıyor.

Haberin Devamı

Pestana oteller zincirinin başkan yardımcısı Jose Theotonio, ilk Pestana-CR7 otellerinin Madeira ve Lizbon'da kurulduğunu ve sonuçların pozitif olduğunu söyledi. Ayrıca Çin, Dubai ve Katar'dan gelen yoğun ilgiyi gerekçe göstererek "CR7'nin Asya ve Orta Doğu'da güçlü bir potansiyeli var. Bu yüzden bu pazarlara girmek için temaslarımız sürüyor." dedi.

Önce Madrid sonra New York

Yıldız oyuncu iş dünyasında büyümek için kolları sıvadı

Hem Cristiano Ronaldo'dan hem de Pestana'dan 75 milyon euro yatırım ile kurulacak olan ortaklık önce Madrid'te, daha sonra 2018'in sonlarında New York Times Meydanı'nda bir şube açacak.

Pestana oteller zinciri, 2019 yılı başından itibaren CR7 otelleri dahil olmak üzere dünya çapında 100 otele ve 200 milyon euro yatırıma ulaşmayı ve Portekiz'deki istikrarlı turist akınının da bunda büyük etkisi olmasını hedefliyor.

Yazarlar