Kariyer Zamandan ve bütçeden tasarruf için adaylar E-eğitimi tercih ediyor

Zamandan ve bütçeden tasarruf için adaylar E-eğitimi tercih ediyor

22.12.2014 - 10:49 | Son Güncellenme:

Kariyer.net’in e-eğitim platformu Kariyer Akademi yayın hayatına başladı. Kariyer Akademi’de, üyeler eğitim masrafından tasarruf ederek, öğrenme zamanına kendileri karar veriyor.

Zamandan ve bütçeden tasarruf için adaylar E-eğitimi tercih ediyor

Sertifikası olan e-eğitimler, e-öğrencinin adresine başarı belgesi olarak gönderiliyor. Ayrıca, e-eğitim ile alınan sertifikalar, Kariyer.net özgeçmişine de eklenebiliyor.

15 yıldır işverenlerle adayları online platformda buluşturan Kariyer.net, e-eğitim portalı Kariyer Akademi ile eğitim firmalarından aldığı eğitim içeriklerini kullanıcılarına sunuyor. Kariyer Akademide Öğrenmenin Sonu Yok! Eğitimini Seç, Hemen Uzmanlaş sloganıyla yola çıkan Kariyer Akademi’de profesyonel gelişim eğitimlerinden, kalite kontrol eğitimlerine kadar pek çok eğitim içeriği bir arada sunuluyor. Alanında uzmanlaşmak isteyenlere yönelik olarak hazırlanan siteye giriş yapan kullanıcılar; iletişim, işletme, teknik ve yabancı dil gibi alanlarda kendini geliştirerek, kariyerine yön verme fırsatına sahip oluyor. Platforma http://www.kariyerakademi.net/ adresinden ulaşılıyor.

Kariyer Akademi yabancı dil, kişisel ve profesyonel gelişim, Microsoft, müşteri ilişkileri, kalite kontrol ve üretim süreçleri, liderlik gibi konularda eğitimlere ulaşılıyor. Bu eğitimlerin yanı sıra paket eğitimler de yer alıyor. E-eğitimlere her yerden, sadece bir internet bağlantısıyla ulaşılabiliyor. Belirli bir zaman aralığında yapılma zorunluluğu yok. Çalışanlara zamanını ve mekanını kendine göre düzenleyebileceği alternatif eğitimler sağlıyor.

Adayların %74’ü e-eğitimlerin faydalı olduğunu düşünüyor

Kariyer.net üyeleri hem zaman ve ulaşımdan tasarruf sağlıyor hem de istedikleri yerde, istedikleri sürede eğitimlerini tamamlayabiliyor. Kariyer.net’te e-eğitimlerle ilgili yapılan ankete katılanların %74’ü e-eğitimlerin faydalı olduğunu düşünüyor. Diğer yandan “E-eğitimler sizce en çok hangi konuda fayda sağlıyor?” sorusunu yanıtlayan adayların %31’i “İstediğim zaman ve sürede eğitimi tamamlıyorum” ve “İnternet olan her yerde eğitimi alabiliyorum”, %26’sı “Ne zaman eğitim alacağıma ben karar veriyorum” görüşünde…

Kariyer.net Genel Müdürü Yusuf Azoz e-öğrenme ile ilgili şunları söyledi: “E-eğitimler, iş başvurusunu aldığımız Kariyer.net platformundaydı, şimdi ise eğitim sağladığımız dijital bir portal haline dönüştü. İnterneti kullanarak iş arayan adaylarımızın, kişisel gelişim süreçlerinde de yanlarında olmak için e-eğitim alanında yepyeni bir platform oluşturduk. Kariyer Akademi ile zaman, mekan sınırları ortadan kalkıyor; zamandan ve maliyetten büyük tasarruf sağlanıyor. Artık yeni mezunlardan deneyimli çalışanlara, tüm Kariyer.net üyelerimizi iş yaşamında ihtiyaçlarını karşılayarak, eksiklerini tamamlayarak yanlarında olacağız, kariyerlerinde daha hızlı adımlarla ilerleyebilmelerine yardım edeceğiz. Eğitim sayımız ve kategorilerimizin sayısı daha fazla. Liderlik eğitimleri, satış eğitimleri, müşteri ilişkileri eğitimleri ve teknik eğitimler gibi yeni eğitimler eklendi.”

E-eğitim cüzdanda tasarruf sağlıyor

Öğrenme zamanına öğrencinin karar vermesi
Öğrencinin istediği süre içinde, istediği bölümleri öğrenmesi
İnternet ulaşımın olduğu her yerde eğitim imkanı
Eğitmenlere ve konu uzmanlarına e-mail ve forum gibi ortamlardan ulaşılma olanağı
Eğitim masraflarında tasarruf