Kültür Sanat Katy Perry hırsızlıkla suçlanıyor

Katy Perry hırsızlıkla suçlanıyor

06.08.2009 - 10:28 | Son Güncellenme:

Son dönemde yıldızı parlayan ve "I Kissed A Girl" şarkısıyla tüm dünyada popüler olan Amerikalı güzel şarkıcı, hırsızlık suçlaması ile karşı karşıya!

Katy Perry hırsızlıkla suçlanıyor

Milliyet.com.tr özel!

Haberin Devamı

Birkaç hafta önce ülkemizde de konser veren Türk hayranları ile buluşan ABD’li şarkıcı Katy Perry, en büyük hitlerinden birinin adını çalmakla suçlanıyor. Şarkıcı ve söz yazarı Jill Sobule, Perry’nin I Kissed A Girl isimli şarkısının 1995 yılında kendi kaydettiği bir parçayla aynı ismi taşıdığını iddia etti.

Sobule’a ait olan şarkının sözleri, müziği ve enstrümanları tamamen farklıydı ama ona göre en acı olan yan, şarkının isim hakkının alınamaması.

Katy Perry hırsızlıkla suçlanıyor

Katy Perry

Sobule açıklamasında “ Katy hakkında kötü düşünmüyorum. Ancak şarkının başlığını rüyasında gördüğünü söylemesi biraz canımı sıktı. Açıkçası, benim 1995 yılında çalıştığım bir grup söz yazarıyla o şarkıyı yazdı. Söyleşilerimde buna yer vermedim çünkü acınası ve sıradan görünmek istemedim. Çünkü bu ben değilim,” diye belirtti.

Haberin Devamı

Ancak Jill Sobule bu kez kendini tutamadı. Ve söyleşinin devamında Katy Perry ‘yi küçük düşürecek sözler sarf etti. Sobule'nin ayrıca dava hazırlığı içinde olduğu belirtildi.