Gündem Kazalar 11 can aldı!

Kazalar 11 can aldı!

31.01.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Yurt genelinde dikkatsizlik sonucu meydana gelen kazalarda 11 kişi hayatını kaybetti 14 kişi de yaralandı. Düzce’de yolda yanan tır son anda farkedilince facianın eşiğinden dönüldü...

Kazalar 11 can aldı

Yurdun çeşitli bölgelerinde dün meydana gelen trafik kazalarında 11 kişi öldü, 14 kişi ise yaralandı. Balıkesir’de Muharrem Ö. yönetimindeki kum yüklü kamyon, Kepsut yolu Çınarlıdere Mezarlığı mevkisinde, Yakup Sarp idaresindeki cenaze taşıyan kamyonetle çarpıştı. Şarampole yuvarlanan kamyonette bulunan aynı aileden Aslı, Fatma, Musa Bozkır ile sürücü Yakup Sarp olay yerinde, Tahsin Zeybek ve Ayşe Bozkır da kaldırıldıkları Balıkesir Devlet Hastanesinde yaşamını yitirdi. Kamyonetle Kepsut’a bağlı Dalköy’e götürülmek istenen Bozkır’ın cenazesi de kazanın ardından Balıkesir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Haberin Devamı


Dikkatsizlik 3 can aldı

- Denizli’nin Sarayköy ilçesinde dün saat 08.00 sıralarında, Denizli’den İzmir yönüne giden Selim Şaş yönetimindeki otomobil, önünde giden Kazım Ak yönetimindeki otomobile arkadan çarptı. Kazadan iki otomobilin sürücüleri ile Teslime Bacaksız yaralı kurtulurken, Belgi Ak(58), Durmuş Ak(86) ve Mevlüt Ak(64) olay yerinde yaşamını yitirdi.

- İzmir’in Ödemiş ilçesinde, sürücü Nazım Topal’ın (31) kontrolünden çıkan otomobil, ahırın duvarına çarparak durabildi. Kanlar içinde kalan Topal, kaza yerinde yaşamını yitirdi. Topal’ın, 1.76 promil alkollü olduğu öğrenildi. Kiraz ilçesinde de otomobille hafif ticari araç çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü 26 yaşındaki Yaşar Bahar hayatını kaybetti.

Haberin Devamı


Manisa’da zincirleme kaza

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde, 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, arkadaşlarının düğününden dönen Okan Özkan idaresindeki 45 ZC 3102 plakalı otomobil, İzmir-Ankara karayolu Erbiller Kavşağı’nda kırmızı ışıkta bekleyen Orkun Akkuş’un (24) kullandığı 34 VY 638 plakalı otomobile, bu araç da Burak Kaplan (21) yönetimindeki 35 PB 9334 plakalı otomobile çarptı.Kazada, sürücüler Özkan ve Akkuş ile yolcular Nuran Sarı (29) ve Alim Aydemir (27) yaralandı.


Tır 16 aracı biçti

Karaman’da Ahmet İpek (66) idaresindeki 70 DZ 605 plakalı minibüs, Karaman-Konya karayolunun 5. kilometresinde, elektrik direğine çarptı. Kazada sürücü İpek, minibüsteki Ayşe (66), Adnan (50), Ömer (64), Mustafa (50) ile Ayşe İpek (64) yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.Kısa süreliğine ulaşıma kapanan yol, devrilen elektrik direğinin kaldırılmasıyla trafiğe açıldı.

Altınözü ilçesinde freni boşaldığı iddia edilen tır, 16 araca, caddedeki iş yerlerine ve otobüs durağına çarparak durabildi. Hatay’ın Altınözü ilçesinde freni boşaldığı ileri sürülen tırın çarptığı 16 araç, caddedeki iş yerleri ve otobüs durağı zarar gördü. İddiaya göre, Atatürk Caddesi’nde yokuş aşağı inen 31 EM 130 plakalı tır, freni boşalınca hızla ilerlemeye başladı. Yaklaşık bir kilometre boyunca ilerleyen tır, 16 araç, caddeki bazı iş yerleri ile Sarılar Mahallesi kavşağındaki otobüs durağına çarparak durabildi.

Haberin Devamı

Düzce’de seyir halindeyken bir tır yanmaşa başladı. Şoför Selim Torunoğlu yangını fark edince tırın dorsesini ayırarak durumu itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri bir saatlik çaba sonuçunda yangını söndürdü.