Cadde Kertenkele son bölümü ile ekrana kilitleyecek!

Kertenkele son bölümü ile ekrana kilitleyecek!

27.12.2014 - 15:20 | Son Güncellenme:

Atv'de yayınlandığı ilk günden bu yana büyük ilgiyle izlenen Kertenkele dizisi dün akşam 10. son bölümü ile ekrana geldi. Son bölümü ile seyirciyi yine ekrana kilitledi. Dizide Ünsal Kertenkele'yi yakalamak için son kozunu oynarken dikkatler kız kardeşi Betül'ün üzerindeydi.

Kertenkele son bölümü ile ekrana kilitleyecek

Zekâsı ve sıra dışı yetenekleri sayesinde İstanbul polisi tarafından bir türlü ele geçirilemeyen profesyonel bir hırsız olan KERTENKELE'nin 'Hayatın yalan olsa da aşkın gerçek olsun' dedirten hikayesi...

Haberin Devamı

Dizi, yapımcı Yalçın Şen imzasını taşıyor. Yapım Atölyesi tarafından yapılan dizinin senaryosu Savaş Korkmaz ve Hakan Kandal'a ait. Hasan Burakın konsept danışmanı Ayşe Özerin proje koordinatörü olduğu dizinin uygulayıcı yapımcısı da Erdoğan Sevinç.
Yönetmenliğini Kartal Çidamlının yaptığı dizide bu akşam neler olacak?

Kertenkele, kız kardeşini kullanarak kendisine tuzak kuran Ünsal komiserin artık yaşadığını öğrendiğini anlamıştır. Bilmediği şey, Ünsal komiserin kız kardeşi Betül'ü gerçekten de bulup bulmadığıdır. Kertenkele, bu bilgiyi öğrenmek uğruna canını bile vereceğini söyler.

Deli Kenan, Kara Faruk'u yakalamak amacıyla Zehra'yı kaçırmıştır. Kertenkele, Zehra'yı kimin kaçırdığını öğrenmeye çalışırken Komiser Ünsal Zehra'nın kaçırıldığını öğrenip hemen harekete geçer. Herkes Ekrem Bey bu haberi duyup üzülmesin diye dikkatli davranmaktadır. Kertenkele Zehra'yı kurtarmak için Kara Faruk maskesiyle Deli Kenan'ın mekânına gider. Olaylar Kertenkele'nin beklemediği şekilde gelişecektir. Kertenkele için asıl sürpriz ise kız kardeşi ile ilgili aldığı beklenmedik bir haberdir.

Bu arada, Zehra ve Melis'in okul arkadaşı Semih, Ekrem Bey'i ziyaret etmek için malikâneye gelmiştir. Kertenkele, yakışıklı ve centilmen bu genç adamdan rahatsız olmuştur. Zehra'nın lise yıllarında Semih'le çıktığını da öğrenen Kertenkele, kıskançlık krizine girer.

Ama endişelenmesine gerek yoktur. Çünkü Zehra, Kara Faruk'un aslında Kertenkele olduğundan habersiz, her geçen gün maskeli adamdan daha çok etkilenmektedir. Ekrem Bey ise, Zehra'ya evlilik için gün alması konusunda ısrarcı olur. Kara Faruk'a âşık olmak üzere olan Zehra zor durumdadır.

Tüm bu karmaşa içinde Kertenkele, kız kardeşinin kim olduğunu öğrenmek için son hamlesini yapmaya karar verir. Kardeşi ile arasındaki tek engel Ünsal'dır. Ünsal da Kertenkele'yi yakalamak için son kozunu oynar.