Kültür Sanat Kılıcın Öyküsü serisinin ilk romanı Kader Taşı çıktı

Kılıcın Öyküsü serisinin ilk romanı Kader Taşı çıktı

16.11.2017 - 09:33 | Son Güncellenme:

Tolga Eligül’ün fantastik-bilimkurgu türündeki, genç-yetişkin serisi “Kılıcın Öyküsü” Serisi’nin ilk romanı Kader Taşı, Kent Kitap etiketiyle okur severleriyle buluştu.

Kılıcın Öyküsü serisinin ilk romanı Kader Taşı çıktı

Yakın dönemde çıkan Kılıcın Öyküsü adlı fantastik-bilimkurgu türündeki genç yetişkin serisinin ilk kitabı Kader Taşı, Kent Kitap tarafından ilk kitabıyla okuyucuyla buluştu! Tolga Eligül tarafından kaleme alınan bu seri toplam altı kitaptan oluşacak. Seri, her bir kitabın özgün bir hikaye içermesi ile de ayrı ayrı okunabilecek nitelikte; hepsi yayınlandığında ise büyük bir serüven oluşturacak.

Haberin Devamı

Serinin ilk kitabı olarak okuyacağımız Kader Taşı; sıradan birinin Kahraman oluş öyküsü ile başlamakta. Önemli farklarından biri de Kahramanın bir kılıç olması, her kitapta kılıcı kullanan kişiye yepyeni bir macera sunarak devam edecek.Her kitapta eklenecek yepyeni ırklar, mistik bir ortam, boydan boya Orta Dünya, dosttan yakın düşmanlar sizi içine çekecek.

Özel güçlerinizin ortaya çıkması için bazen her şeyinizi kaybetmeniz gerekebilir. Ya da Kahraman olmaya başladığınızda, aslında çoktandır aşık olduğunuzu fark edebilirsiniz.Çok sevseniz de hayatı zindan ettiğiniz, sevmeseniz de hayatınıza kattığınız zamanlar olabilir.

Geleceği görebilmeniz onu değiştirmek isteğinizi arttırsa da, heveslerinize engel olabilir misiniz?

Haberin Devamı

Bir krallık kurmak, onu yönetmekten zor mu?

En masumun bile karanlık bir yanı olamaz mı?

Bu serüvende akıcı bir anlatım, sıradışı olaylar, bir kahramanın doğuşuna şahit olacaksınız.