Siyaset ‘Kimsenin toprağında bizim gözümüz yok’

‘Kimsenin toprağında bizim gözümüz yok’

23.01.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, “Türkiye olarak bizim kimsenin toprağında gözümüz yok. Bizim birileri gibi demokrasi adı altında başkalarının vatanlarını işgal bir niyetimiz de yok” dedi.

‘Kimsenin toprağında bizim gözümüz yok’

Albayrak, İstanbul’da düzenlenen şehit yakını ve gazilere madalya töreninde Türk Silahlı Kuvvetleri’nin “Zeytin Dalı Harekatı”yla ilgili açıklamalarda bulundu.

“Tarihi önemli günlerden geçiyoruz. Bu millet öyle şanlı bir tarihe sahip ki, işte bugünlerde bu tarihe yeni zaferler ekliyoruz” diyen Albayrak şunları söyledi: “Cumhurbaşkanımız ne dedi? ‘Bir gece ansızın geliriz. İnlerinize kadar gireceğiz’ dedi. Bizi tanımayanlar da ne dedi? ‘Bunlar lafügüzaf konuşuyorlar’ dedi. Ne oldu? Elhamdülillah bir gece ansızın geldik, inlerine kadar da girdik. Dün kahraman ordumuz El Bab’da ne yaptıysa bugün de Afrin’de aynı cesaret ve kararlılıkla hedeflerimize doğru emin adımlarla yürüyoruz. Türkiye olarak bizim kimsenin toprağında gözümüz yok. Hele de malum, bizim birileri gibi demokrasi adı altında başkalarının vatanlarını işgal gibi bir niyetimiz de yok. Türkiye’nin tek bir amacı var; kendi milli bekasına yönelen tehdit nereden gelirse gelsin boğmak, ona yaşam hakkı tanımamaktır.”

Haberin Devamı