Gündem Kiraz Mevsimi 43. bölüm fragmanında dikkat çeken sahne - izle

Kiraz Mevsimi 43. bölüm fragmanında dikkat çeken sahne - izle

27.04.2015 - 15:36 | Son Güncellenme:

Ekranların beğenilerek izlenen gençlik dizisi Kiraz Mevsimi 43. bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Her Cumartesi akşamı yepyeni bölümleriyle izleyenlere keyifli dakikalar yaşatan Kiraz Mevsimi bu haftada yine gündeme bomba gibi düşecek sahneler yer alacak. Kiraz Mevsimi yeni bölüm fragmanında dikkat çeken sahne ve ayrıntıları haberimizde...

Kiraz Mevsimi 43. bölüm fragmanında dikkat çeken sahne - izle

Fox Tv'nin merakla beklenen dizisi Kiraz Mevsimi 43. bölüm fragmanı nihayet yayınlandı. Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Kiraz Mevsimi dizisi yine nefes kesen bir bölüm ile ekrana gelecek. Başrollerini Serkan Çayoğlu, Özge Gürel, Dağhan Külegeç ve Nilperi Şahinkaya'nın paylaştığı Kiraz Mevsimi yeni bölüm tüm ipuçları haberimizde.

KİRAZ MEVSİMİ 43. BÖLÜM FRAGMANI İZLE



Kiraz Mevsimi son bölüm: Ayaz, Mete’nin yaptığı şantaj nedeniyle iki arada kalır. Ya annesinin hapse düşmesine neden olacak, annesiyle beraber babasını ve Önem’le uyumlu çalışmaya başlayan Öykü’yü de mutsuz edecek; ya da Öykü’yü terk edecektir. Ayaz’ın seçim yapmakta zorlanması Öykü ile olan ilişkilerini olumsuz etkiler. Durumun farkında olmayan Öykü, Ayaz’ın soğuk ve mesafeli hallerinin anlamını çözemez. Ayaz öncelikle annesiyle konuşmak ister ama kendisini bekleyen tatsız sürprizden haberi yoktur. Herkesi Hastane koridorlarında bir araya getiren bu olay; aynı zamanda insanların birbirleriyle hesaplaşmalarına da neden olur. Mete Şeyma’yı kendi çıkarları için kullanmayı ister. Bu durum Şeyma’nın canını sıkmaktadır. Öykü ne yapıp edip Ayaz’ın bir türlü söyleyemediği sıkıntısının ne olduğunu öğrenmek ister. Çabaları Öykü’nün hiç de olmasını istemeyeceği şeylerin gerçekleşmesine yol açar!

KİRAZ MEVSİMİ OYUNCULARI

Öykü Acar - Özge Gürel, Ayaz Dinçer - Serkan Çayoğlu, Mete Uyar - Dağhan Külegeç, Şeyma Çetin - Nilperi Şahinkaya, Burcu Uyar - Nihal Işıksaçan , Bora - Necip Everest, İlker Korkmaz - Serkan Börekyemez , Sibel Korkmaz - Fatma Toptaş, Olcay - Nezih Cihan Aksoy, Rıza - Serdar Çakmak, Emre Yiğit - Aras Aydın , Önem - Neslihan Yeldan, Meral - Ayşegül Ünsal, Bülent - Hakan Çimenser, Cem - Taner Berke Sarıkaya, Doğan - Burak Şahan Gönültaş, Gülseren - Canan Saran.

Yazarlar