Teknoloji Kırmızı Facebook'a Dikkat!

Kırmızı Facebook'a Dikkat!

12.08.2014 - 10:27 | Son Güncellenme:

Facebook'da dolaşan "Facebook'un Rengini Değiştir" uyarılarına ve kandırmacasına aldanmayın!

Kırmızı Facebooka Dikkat

Facebook kullanıcıları yeni bir tehlikeyle karşı karşıya. adındaki virüs, bu uygulamayı yükleyen kullanıcıların güvenliğini tehdit ediyor.

Haberin Devamı

uygulaması, yüklendiği taktirde Fama işin iç yüzü hiç de öyle değil.Uygulamanın işe yaramamasıyla birlikte bu uygulamayı yükleyen kullanıcılar bir pishing sitesine yönlendiriliyor.

Bu siteye yönlendirilen kullanıcılar eğer videoyu izlemeyi seçerse site kullanıcıların arkadaş bilgilerini ele geçiriyor ve bu arkadaşlarına mesajla ulaşabiliyor. Videoyu tıklamadıkları takdirde pc kullanıcıları pornografi içeren bir websitesine yönlendirilirken, Android kullanıcıları cihazlarında virüs bulunduğunu söyleyen bir uyarı mesajına yönlendiriliyor.

Her ne kadar Facebook’un mavi logosundan sıkılmış olsanız da şu an için bununla idare ederek bu tür uygulamaları yüklememeniz en güvenli seçenek gibi gözüküyor.

Haberin Devamı

Tüm bunların yanında eğer sadece kendi bilgisayarınızda Facebook'unuzu renklendirmek istiyorsanız bunun bir yöntemi var. Bir Crome eklentisiyle gerçekleştirebileceğiniz facebook renklendirmesi için

Yazarlar