Kültür Sanat Kıvanç Tatlıtuğ yeni filminin çekimlerine başladı

Kıvanç Tatlıtuğ yeni filminin çekimlerine başladı

08.11.2017 - 11:46 | Son Güncellenme:

Kıvanç Tatlıtuğ yeni filmi Hadi Be Oğlum’un çekimleri için Antalya'nın Kaş ilçesine geldi. Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve Büşra Develi'nin başrolünü paylaştığı Hadi Be Oğlum şimdiden sinemaseverlerde heyecana yol açtı. İşte Kıvanç Tatlıtuğ'un son filminden detaylar...

Kıvanç Tatlıtuğ yeni filminin çekimlerine başladı

Kıvanç Tatlıtuğ yeni filmi ile izleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Başrollerini Büşra Develi ile paylaşan Tatlıtuğ Hadi Be Oğlum ile yeniden beyazperdede görülecek.

Haberin Devamı

Hadi Be Oğlum’un çekim macerası Antalya’da başladı. Kıvanç Tatlıtuğ, Büşra Develi ve Yücel Erten'in yanı sıra 8 yaşındaki küçük oyuncu Alihan Türkdemir’in de başrolde oynadığı film için tüm ekip Kaş’ta yoğun bir çalışma dönemi geçiriyor. 7 hafta sürmesi planlanan çekimler boyunca oyuncular, doğal plato olarak benzersiz bir görsel zenginlik sunan Kaş’ta kamera karşısına geçiyor.

Yönetmenliğini Bora Egemen’in yaptığı Hadi Be Oğlum’da Kıvanç Tatlıtuğ Ali adında bir balıkçıyı, Türk Sineması’nın usta isimlerinden Yücel Erten ise Ali’nin babasını canlandırıyor. Filmin çocuk oyuncusu Alihan Türkdemir de Ali’nin oğlu Efe karakterine hayat veriyor.

Yapımcılığını Fırat Doğu Parlak ve Koray Şahin’in, 'Hadi Be Oğlum' filminin çekimleri Kıvanç Tatlıtuğ ile Cansın Özyosun'u yeniden buluşturdu. 'Gümüş' dizisinden 10 yıl sonra Cansın Özyosun ile Kıvanç Tatlıtuğ’u aynı projede yeniden beraberler.

Haberin Devamı

KIVANÇ TATLITUĞ KİMDİR?

2002 yılında Best Model of Turkey ve ardından da Best Model of the World seçilmesiyle adını duyurmuştur. İlk olarak Gümüş adlı dizide canlandırdığı Mehmet karakterini canlandıran Tatlıtuğ, ardından Menekşe ile Halil adlı dizide Halil karakterini canlandırmıştır. Ardından Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı romanından uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisinde oynamıştır. Behlül karakterini canlandırdığı dizide, başrolü Beren Saat ile paylaştı. 2010'da 4 bölümlük konuk oyuncu olarak Ezel dizisinde oynadı ve bu dizide Sekiz karakterini canlandırdı.2011-2013 yılları arasında ise Kuzey Güney adlı dizide Kuzey rolünü oynamıştır. Son olarak Kurt Seyit ve Şura dizisinde, Farah Zeynep Abdullah ile baş rolü paylaşmıştır. Oyuncu eylül 2016'da, Star TV'de yayınlanan ve yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği Cesur ve Güzel adlı dizi ile, 2 yıl aradan sonra oyunculuğa devam etmiştir