Kobi GEBKİM OSB istihdamını artırmayı hedefliyor

GEBKİM OSB istihdamını artırmayı hedefliyor

05.03.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Kocaeli Üniversitesi ev sahipliğinde, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, Kocaeli Valiliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi desteği ile düzenlenen Marmara Kariyer Fuarı (MARMARAKAF), iş dünyası ve gençleri bir araya getirdi.

GEBKİM OSB istihdamını artırmayı hedefliyor

Türkiye’nin ilk Kimya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi GEBKİM, Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Türkiye’nin en büyük kariyer fuarına Altın Sponsor olarak destek verdi. Yerel istihdama katkısını artırmayı hedefleyen GEBKİM, hem OSB ve GEBTEK hem de GEBKİM Vakfı ve GEBKİM MTAL ile katıldığı fuarda gençlerden yoğun ilgi gördü.

Haberin Devamı

MARMARAKAF, 26-27 Şubat tarihlerinde 15 üniversitenin paydaşlığında gerçekleşti. Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, düzenlenen törende, eğitime ve gençlere olan katkıları ile MARMARAKAF’a verdikleri destekten dolayı GEBKİM OSB Yönetim Kurulu Başkanı Vefa İbrahim Aracı’ya bir teşekkür plaketi takdim etti.

MARMARAKAF ile yerel istihdama daha fazla katkı sağlamak istediklerini belirten Vefa İbrahim Aracı, şunları söyledi: “GEBKİM’li sanayiciler olarak kimya sektörümüzün ve ülkemiz ekonomisinin geleceğinin şekillenmesinde eğitimin çok önemli bir rol üstlendiğinin bilincindeyiz. Gençlerimize günümüz koşullarının gerektirdiği bilgi, donanım ve yetenekleri kazandıran bir eğitim anlayışı ile ilerleme kaydedebileceğimize inanıyoruz. GEBKİM olarak Kocaeli’nin sanayi ekosistemine, üretim, ihracat ve istihdamına yaptığımız katkıyı ilerleyen dönemde daha da artırmak hedefindeyiz.”