Gündem Kocamın Ailesi 42. bölümde heyecan doruktaydı! - İzle

Kocamın Ailesi 42. bölümde heyecan doruktaydı! - İzle

20.04.2015 - 16:46 | Son Güncellenme:

Perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizisi Kocamın Ailesi son bölümü ile Fox'ta kaldığı yerden devam etti. Heyecanla beklenen Kocamın Ailesi 42. bölüm neler yaşandı? İzleyiciyi ekrana kilitleyen bomba sahneleriyle Kocamın Ailesi son bölüm ve tüm gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz...

Kocamın Ailesi 42. bölümde heyecan doruktaydı - İzle

Ekranların sevilen dizisi Kocamın Ailesi 41. bölümü eğlenceli sahneleriyle geride kaldı. Ar Apartmanı'nda yaşanan günlük olayları ekrana aktaran Kocamın Ailesi son bölümde Gülay ve Can gördükleri karşısında ne düşüneceklerini şaşırdılar.

Haberin Devamı

KOCAMIN AİLESİ SON BÖLÜM


Kocamın Ailesi 42. bölüm fragmanı izle;

Eğlenceli bir aile dizisi olan Kocamın Ailesi 41. bölümünde evlilik hayalleri kuran Gazanfer hem kendi hem de ailesinin başını belaya sokarken izleyicilere keyifli dakikalar yaşattı. Geniş bir ailenin kimi zaman keyifli kimi zamansa hüzünlü anlarını yansıtan Kocamın Ailesi son bölümü 16 Nisan saat 20.00'de Fox ekranlarındaydı.

Kocamın Ailesi 41. bölüm özeti;

Gazanfer'in planları tüm yeğenlerinin başını öyle bir belaya soktu ki, bu kez onları gerçekten büyük bir sorun beklemekteydi. Fatih, Miray'ın tavırları yüzünden sonunda isyan etti. Güneş'in Şeniz hakkındaki şüpheleri her şeye rağmen devam ederken, Gülay ve Can gördükleri karşısında ne düşüneceklerini şaşırdılar.

Ar apartmanının günlük yaşamlarını konu alan Kocamın Ailesi 41. bölümde en eğlenceli sahneler ise Gazanfer ve Nazan ikilisinin bir araya geldiği anlarda görüldü.

Yazarlar