Konut Home Aves’te Hayata Bembeyaz Bir Sayfa Açın

Home Aves’te Hayata Bembeyaz Bir Sayfa Açın

10.01.2013 - 14:09 | Son Güncellenme:

Kavi Yapı’nin kiracıları ev sahibi yapacak bu iddiali kampanyası sayesinde hayata bembeyaz bir sayfa açan ailelerden birisi de siz olabilirsiniz.

Home Aves’te Hayata Bembeyaz Bir Sayfa Açın

Kavi Yapı’nin Güneşli’deki Home Aves konut projesinde hayata bembeyaz bir sayfa açın. Kavi Yapı’nin kiracıları ev sahibi yapacak bu iddiali kampanyası sayesinde hayata bembeyaz bir sayfa açan ailelerden birisi de siz olabilirsiniz. Bu kampanya sayesinde kirada bulunup ev sahibi olmak isteyenler, hem kira hem de taksit ödemenin sıkıntısını yaşamayacaklar.

Haberin Devamı

Home Aves hakkında tüm detaylar için tıklayın!

Bu kampanyadan yararlanmak isteyenler, Güneşli’nin prim potansiyeli en fazla olan projesi Home Aves’te; teslim tarihi olan Aralık 2013’e kadar sadece 500 TL taksit ödeyecekler. Bu şekilde normal tutardaki banka taksitleri teslimden sonra başlayacak. ‘’Kiranla Evini Öde!’’ kampanyası ile yıllarca kira ödemek zorunda kalmayıp, kendi evlerinin taksidini ödeyerek akılcı bir yatırıma adım atacaklar.
6.500 m2 arsa üzerinde 2 blok 191 daire olarak tasarlanan Home Aves, bölgenin hem fiyat avantajina sahip hem de prim potansiyeli en yüksek projesi. Güneşli bölgesinde m2 birim fiyatları 3.500 TL’den başlarken Home Aves’de çok kısa bir süre için ve sınırlı daireler için 2.550 TL’den başlıyor.

Haberin Devamı

Projenin geliştirildiği arsanın %80’i yeşil alanlara ayrılan Home Aves’in içerisinde değişik isimlerde bahçeler bulunuyor: Projeye ismini veren Garden Aves yani kuş bahçesi bulunuyor. 100 m2 alan içerisinde İstanbul ikliminde yaşayabilen kuş türlerinin bulunduğu bahçede Home Aves sakinleri; kuş sesleriyle günlük streslerini atabilecekler. Garden Fruit de ise çocuklar meyveyi dalindan yemenin lezzetine varacaklar. Bir başka bahçe olan Garden Organic’te isteyen sakinler kendi sebzelerini yetistirme imkanı bulacaklar.
Bu farklı bahçe formlarının yanında Home Aves’te; kapalı yüzme havuzu, kapalı otopark, sauna, fitness, fin hamamı, kat bahçeleri, barbeque teras, tenis kortu vb. birçok farklı fonksiyon da bulunuyor.

30 yıllık Gürbaşlar Grup güvencesiyle inşaa edilen Home Aves’te; Akbank, Finansbank, Türkiye Finans ve Kuveyt Türk bankalarının %0.73’den baslayan esnek ödeme modelleriyle 120 aya kadar ödeme imkânı sunuluyor. 40 m2 ile 172 m2 arasında 1+0’dan 3+1’e kadar 8 farklı daire planı bulunuyor. Kaba inşaatı %90 tamamlanan projenin teslimi 2013 Aralık’ta.

Home Aves Satıs Ofisi
Tel: 212 503 28 37
www.homeaves.com