Konut Jet Fadıl hakkında yeni iddia

Jet Fadıl hakkında yeni iddia

09.01.2015 - 10:12 | Son Güncellenme:

Fadıl Akgündüz'ün Caprice Gold projesinden mağdur olan bazı hak sahipleri yeni bir iddiada bulundu

Jet Fadıl hakkında yeni iddia

Kamuoyunda Jet Fadıl olarak da bilinen Fadıl Akgündüz'ün Caprice Gold adını verdiği devremülk projesinden daire satın alıp mağdur olan bazı hak sahipleri bu kez de kendilerine teslim edilmeyen dairelere karşılık helal otel projesinden daire pazarlamaya çalışıldığını iddia ettiler.

Haberin Devamı

Son olarak İstanbul Caprice Gold adlı devre mülk projesinden daire satan ancak vaadettiği kira bedellerini ödemeyen ve daireleri teslim edemeyen Fadıl Akgündüz'ün ismi bu kez de helal otel projesi ile anılıyor.

Zaman Gazetesi'nde yer alan habere göre, İstanbul Atakent’te bulunan ‘Halal Home Hotel’ isimli maketten otel projesinin gizli sahibinin Fadıl Akgündüz olduğu ve Caprice Gold projesinden daire satın alan mağdurlara haklarına karşılık bu projeden daire teklif edildiği iddia edildi.

Geçen ay helal konferansına katılarak Malezya’dan gelen katılımcılara helal yatırım konulu bir konuşma yapan Akgündüz'ün söz konusu Halal Home Hotel’in sahibi olduğu iddia ediliyor. Söz konusu helal otelde

154 oda ve 67 mağaza yer almakta olup içinde ayrıca spor salonları ve yaşam merkezi de bulunuyor.

Haberin Devamı

Halal Home Hotel yetkilileri, kendilerinin Caprice Gold’la bağlantısı olmadığını ileri sürse de Caprice Gold mağdurları ‘Caprice Gold’a yatırdığınız parayı peşinat sayıp size helal otel odası satalım. Ancak Caprice’deki paranız ile oda ücretinin en fazla üçte birini ödeyebilirsiniz’ şeklinde bri teklif sunulduğunu, fiyatı 400 bin lirayı bulan odaların ücretinin ise şişirilmi olduğunu söyleriler.