Konut Türkiye'nin rengini keşfedin!

Türkiye'nin rengini keşfedin!

05.01.2015 - 15:05 | Son Güncellenme:

Filli Boya, Instagram üzerinden hayata geçirdiği “Renk Avcıları” kampanyasıyla takipçilerini ülkemizin renkleri ve güzelliklerini keşfetmeye davet ediyor.

Türkiyenin rengini keşfedin

Filli Boya, ülkemizde yaşanan dört mevsimi konu alan Instagram kampanyası ile takipçilerini Türkiye’nin renklerini, güzelliklerini paylaşmaya davet ediyor.

Haberin Devamı

Kampanya özelinde www.facebook.com/filliboya veya www.renkavcilari.com adresinden kayıt olan kullanıcılar #FilliBoya ve #RenkAvcıları etiketleri ile fotoğrafını yükleyerek yarışmaya katılabiliyor. Paylaşılan fotoğraflar kampanya özelinde hazırlanan www.renkavcilari.com ‘da yer alan Galeri bölümünde sergileniyor. Fotoğrafların üzerine tıklandığında ise kaç beğeni aldığını, yapılan yorumları, kullanılan filtreyi ve fotoğraftaki renklerin Filli Boya karterlasındaki karşılıklarını görebiliyorsunuz.

Fotoğraf sanatçısı, Instagram fenomenleri Mustafa Seven ve Sezgin Yılmaz, Filli Boya Kurumsal İletişim ve Halkla İlişkiler Müdürü Selda Uzun, Base İletişim Kurucu Ortağı Banu Erdi’nin jüri üyesi olduğu yarışmada seçilen ilk 3 fotoğrafın sahibi ise sırasıyla iPhone 6, iPad ve iPad Mini sahibi olacak. Ayrıca ilk 10 ‘a giren yarışmacılar Mustafa Seven ile İstanbul’da fotoğraf turu da kazanacak.

Haberin Devamı

17 Kasım’da başlayan ve 1 ay sürecek olan kampanya, interaktif olarak Facebook, renkavcilari.com ve Instagram üzerinden devam ediyor. Türkiye’de sosyal medyayı en iyi kullanan 50 markası arasına giren Filli Boya, takipçilerine yepyeni fırsatlar sunmaya devam edecek.