Konut Tuzla'da Arazi Krizi İddiası

Tuzla'da Arazi Krizi İddiası

28.03.2014 - 09:04 | Son Güncellenme:

CHP Tuzla İlçe Başkanı Ali Ekber Kızılkan: “Tuzla Belediyesinde planlar yapılmadan iyi arazileri kendilerine geçirdiler!”

Tuzlada Arazi Krizi İddiası

CHP Tuzla İlçe Başkanı Ali Ekber Kızılkan, Tuzla’daki arazilerin İstanbul’un en değerli arazileri olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

CHP Tuzla İlçe Başkanı Ali Ekber Kızılkan yaptığı açıklamada Tuzla belediyesi yöneticilerinin görevde bulundukları 5 yıl içerisinde yakınlarına imtiyazlar sağladıklarını söyledi.

CHP Tuzla İlçe Başkanı Ali Ekber Kızılkan, geçtiğimiz günlerde Tuzla’da 4 senedir yapımı devam eden “Şelale Park” proje alanına on binlerce kamyon hafriyat döküldüğünü, belediye kayıtlarına girmeyen bu dökümden ‘’milyonlarca liralık vurgun’’ yapıldığını ve sırf döküm sebebi ile projenin 4 yıl devam ettirildiğini ve maliye hazinesine ait 57 dönümlük arazisine kaçak inşaatlar yapıldığını söylemişti.

CHP Tuzla İlçe Başkanı Ali Ekber Kızılkan, görevleri süresince Tuzla Belediyesindeki yöneticilerin Şifa mahallesindeki arsaları topladıklarını iddia etti.

Haberin Devamı

Ali Ekber Kızılkan, belediye yöneticileri Tuzla Şifa mahallesi’nde çok sayıda gayrimenkul edindiğini ve belediyedeki bazı yöneticilerin 2009 seçim öncesi mal varlıkları ile bugünkü mal varlıkları arasında uçurum olduğunu bu durumun parti tabanından ve bölge halkı tarafından bilindiği söyledi.