Gündem ‘Devlet devleşmezse cüceleşir’

‘Devlet devleşmezse cüceleşir’

29.07.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

MHP lideri Bahçeli, Twitter’dan yaptığı açıklamada, son dönemde asker ve polise yönelik artan saldırıları lanetledi.

‘Devlet devleşmezse cüceleşir’

Devlet Türk varlığının sembolüdür” diyen Bahçeli, özetle şunları kaydetti:. Devlet haine karşı devleşmezse cüceleşir, küçülür, ufalır, kaçınılmaz akıbeti olan çöküşü yaşar. Bir ülke kanar mı? Cevabını ben vereyim; hem de nasıl kanar. Her gün şehit düşerse toprağa nehir olur kan oluk gibi akar. Yorulmayın, yine ben cevaplayayım; ağlar ki ne ağlar. Şehit analarının ağıtları göz pınarlarından çağlar da akar. Yanmak için ille de kuru odun mu gerekir?

Haberin Devamı

‘Suçlu (lar) kim?’

Bir tutam acı, mazlum bir yüze yıldırım gibi çarpan kara bir haber ciğerleri yakıp dağlamaz mı? Mesafeler uzayınca mı hasret ateşi yüreklere düşer? Al bayrağa sarılı tabutun içinde uyuyan şehit ebedi bir özlemin habercisi değil midir? Adeta her gün budanıyoruz, her gün kırılıyoruz, her gün bir yanımız düşüyor. Suçlu(lar) kim? Öyle çok ve yaygın ki, hangi birisini sayayım.

Devlet sokakta bulunmadı, inlerinde pusu planları yapan, şehirlerde saldırı ve provokasyon çetelesi tutan eşkıya sürüsüne bırakılmayacaktır. En zor an ve dar boğazlarda sağına soluna bakıp da kim var diye soran olursa; bilsinler ki, Türkiye sevdalıları henüz ölmedi. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum. Şehitler ölmez, vatan asla bölünmez nokta.”