Kültür Sanat Ali Ersan Duru'dan üçüncü tekli

Ali Ersan Duru'dan üçüncü tekli

04.10.2021 - 17:44 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz günlerde “Duru gibi...” projesinin ilk şarkısı “Seher Yeli” ni ardında ise “Ayna Ayna”yı tüm dijital platformlarda izleyici ve dinleyicisine sunan ve büyük beğeni kazanan Ali Ersan Duru, projenin üçüncü çalışması “Yine Dertli Dertli”yi hayranlarıyla buluşturdu.

Ali Ersan Durudan üçüncü tekli

Profesyonel oyunculuk kimliği ile tanınan ve Bugünün Saraylısı, Şahane Damat, Kalbimin Sultanı gibi bir çok dizi ve sinema filmin de başrol oynayan Ali Ersan Duru, oyunculuğunun yanı sıra müzikal birikimini de sevenleriyle paylaşıyor.

Haberin Devamı

Proje içerisinde “Seher YeliAyna AynaYine Dertli Dertli (Turnalar Semahı)” isimli türkülerin olduğu çalışmaların; aranjesini Zafer Karayazgan ve Velican Sagun üstlendi, mix ve mastering ise Selim Topsakal tarafından yapılmıştır.

Proje için usta isimlerle çalışan Ali Ersan Duru; EP'nin uygulayıcı yapımcılığında ve vokal koçluğunda Uğur Yılmaz ile çalıştı. “Duru gibi...” projesinin tüm klipleri ise Zuhal Müzik Akasya'da yönetmen Bora Çifterler tarafından çekilmiştir. Projenin fotoğrafları; fotoğraf sanatçısı Murat Kalyoncu tarafından çekilmişti.

“Duru Gibi” projesinin ikinci çalışması “Yine Dertli Dertli (Turnalar Semahı)” tüm dijital platformlarda...