Kültür Sanat Burak Bacio'dan yeni tekli Take my Hand

Burak Bacio'dan yeni tekli Take my Hand

17.03.2021 - 15:29 | Son Güncellenme:

Çalışmalarına Amerika'da devam eden DJ/prodüktör Burak Bacio, “Take my Hand” isimli yeni bir tekli yayımladı.

Burak Baciodan yeni tekli Take my Hand

Profesyonel DJ’lik kariyerine Boston’da başlayan Burak Bacio, aralarında Rise, Royale, Bijou, Icon gibi ünlü gece kulüplerinin de bulunduğu birçok mekanda sahne aldı. Elektronik müzik odaklı setleriyle Boston ve çevresinde önemli bir takipçi kitlesine ulaştıktan sonra San Francisco’ya taşınan sanatçı; Temple, Love and Propaganda, The Grand, The Endup gibi mekanlarda çalmaya devam etti. Bir yandan Chris Lake, Kryder, Julian Jordan ve Richard Grey gibi dünyaca ünlü isimlerle ayni sahneyi paylaşan Burak Bacio, diğer yandan da müzik prodüksiyon çalışmalarına ağırlık vermeye başladı ve “When The Love Goes” ve “Get It Right” gibi başarılı çalışmalarıyla dikkatleri üzerine topladı.

Gerçek ismi Burak Bacıoğlu olan sanatçı, Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği mezunu ve hem müzik hem mühendislik kariyerini paralel yürütüyor. Daha önce dünyanın en büyük yazılım şirketlerinden biri olan Microsoft'ta çalışan Burak, bir süredir de Netflix'te çalışmaya devam ediyor.

Burak Bacio’nun çok kısa bir süre içerisinde sanatçılar, müzikseverler ve eleştirmenler tarafından olumlu yorumlar alan “Take My Hand” isimli future house tarzındaki parçasını Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal, Youtube ve diğer dijital platformlarda dinleyebilirsiniz.