Kültür Sanat Şimdiki zamanın hikayesi

Şimdiki zamanın hikayesi

28.11.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Şimdiki zamanın hikayesi

BÜNYAMİN AYGÜN

Haberin Devamı

"Bir ay doğar…” ALİ İHSAN ÖZTÜRK

Ülkenin her köşesinde güvenliği sağlayan Türk askeri, sadece duruşuyla bile asaletini gösteriyor. Dolunayın aydınlattığı gecede İran sınırında nöbet tutan askerimizi Ali İhsan Öztürk, özgün bakış açısıyla kadrajına almış.

Sokaktaki sanat - EROL AYAZ

Hayatın sıradanlığına kapılmış giderken sokakları ve hayatımızı renklendiren sokak sanatçıları… Birbirinden farklı konulardan, kendilerine özgün ifade biçimleriyle performans sergileyen bu sanatçılarla İstanbul’un herhangi bir sokağında ansızın karşılaşabilirsiniz. Tıpkı Erol Ayaz’ın çektiği fotoğrafta olduğu gibi.

Şimdiki zamanın hikayesi

Her açıdan farklı güzellik - HASAN AKBAŞ

Sonbaharın gelişi bir faklı olur İstanbul’da… Sessizliği ve sakinliği dinlendirir tüm şehri. Sokaklarıyla, binalarıyla bir farklı dokunur insan ruhuna. Şüphesiz ki, şehrin simgelerinden olan Galata Kulesi bu durumu en iyi anlatan yapılardan. Hasan Akbaş’ın çektiği fotoğraf sonbaharın son günlerini gösteriyor.

Haberin Devamı

Şimdiki zamanın hikayesi

Pattaya’nın renkleri - SAADET KANDUR

Kocaman gagası ve minik gözleri ile ilk bakışta gerçek dışı görünen bu sevimli papağan, Taylandlıların görmeye alışık olduğu özel bir tür. Müdavim fotoğrafçılarımızdan Saadet Kandur’un çektiği fotoğrafta Pattaya papağanının canlı renklerini ve zarafetini görüyoruz.

Şimdiki zamanın hikayesi

Karina’nın huzuru - HALİT DOKUZOĞUZ

Üzerindeki sandalları ve büyüleyici manzarasıyla her mevsim huzurun hüküm sürdüğü bir yer Karina Koyu. Bu özel yerde birkaç saat geçirmek kime iyi gelmez ki? Halit Dokuzoğuz’un çektiği fotoğraf doğanın kusursuz güzelliğini bir kez daha gösteriyor bizlere.

Şimdiki zamanın hikayesi

www.milliyet.com.tr’ye gelenler

Önce çek sonra paylaş!

En güzel anılarınız artık Milliyet.com.tr’de. Yollayın, sizin de anılarınız yayınlansın!

FOTO yaz 6688’e gönder
Gelen mesaja tıkla l Fotoğrafını yükle

Fotoğraf Servisi Müdürü Bünyamin Aygün’ün seçtiği fotoğraflarınız Milliyet Pazar, Milliyet.com.tr ve Milliyet Express uygulamasında yayınlansın...

Şimdiki zamanın hikayesi

Milliyet Sizden Gelenler fotoğraf paylaşım servisi ücretli bir hizmet olup tüm GSM operatörleri için her gönderilen mesaj başına tüm vergiler dahil 3,6 TL ücretlendirilmektedir.